MojAndroid
(x) hirdetés

A népszerű gyártó legújabb táblagépe, a Xiaomi Pad 6 az európai piacokra érkezik. A készüléket körülbelül egy hónappal ezelőtt mutatták be Kínában, európai érkezéséről a Xiaomiui portál számolt be. A várakozások szerint a nyár folyamán (valószínűleg júliusban) a hazai piacra is megérkezik ez a tablet, de az újdonság európai árát még nem hozták nyilvánosságra.

Xiaomi Pad 6: Mi mindent kínál majd az újdonság?

A vállalat a tablet két változatát dobja piacra, a Xiaomi Pad 6-ot és természetesen annak Pro változatát. Mindkettő 11 hüvelykes LCD kijelzővel rendelkezik, 2880 x 1800 pixeles felbontással. A másik közös jellemzőjük szintén a dizájnjuk lesz.

A készülék teljesítményéről a Snapdragon 870 processzor gondoskodik majd, amelyet egy 8840 mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. A tablet támogatja a 33 W-os töltést, és természetesen nem feledkezhetünk meg a 8 MP-es előlapi kameráról sem Az új tabletmodell 6 GB RAM-ot és 128 GB belső tárhelyet biztosít majd. Kínában az árát 265 euróban határozták meg, itthon természetesen magasabb lehet az ára.

Ami a Xiaomi Pad 6 Pro-t illeti, valamivel jobb paramétereket biztosít a felhasználók számára. Teljesítményéről egy Snapdragon 8+ Gen 1 processzor gondoskodik,  a készülék 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkezik. Az akkumulátor kapacitása 8600 mAh és támogatja a 67 W-os töltést. A klasszikus változathoz hasonlóan a Pro verziója sem nélkülözheti a 20 MP-es szelfikamerát. Bónuszként négy hangszórós rendszer is lesz a minőségi hangzás érdekében. Kínai árát 330 euróban határozták meg.

A Xiaomi Pad 6 konkurenciája csak a TLC NXTPAPER 10s lehet. Előnye a hasonló akkumulátorkapacitás és az ára is, de még egy érintőtollat is kapunk a készülékhez. A Pro változat esetében a konkurencia például a Lenovo Tab P11 5G, amely hasonló kapacitású akkumulátort és tárhelyet kínál ugyanolyan méretben.

(via)

2023.05.23.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+