MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus következő zászlóshajó telefonja jelentős kamerakorszerűsítést hozhat. A Weibo-n szivárogtató Digital Chat Station szerint a vállalat jelenleg egy periszkópos kamerát tesztel az “SM8650” termékcsaládban, ez pedig valószínűleg a OnePlus 12 modellszáma, amely egyébként Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzorral érkezhet majd meg.

Eddig a OnePlus teleobjektíves kamerái nem igazán voltak lenyűgőzőek. Még a OnePlus 11 is csak 2x-es optikai zoomot kínál, és hajlamos megölni a részleteket minden 5x zoomon túli felvételen. A periszkóplencsével a OnePlus 12 nemcsak optikailag tud tovább zoomolni, hanem vékonyabb kialakítást is kínálhat. Egy olyan periszkóp kamera, mint amilyet az OPPO a Find X6Pro-nál használ, nagyban segíthetne a OnePlusnak javítani a zoom játékán, hogy felvegye a versenyt a Galaxy S23 Ultra 10x optikai zoomjával és a Pixel 7 Pro 5x optikai zoomjával.

A Digital Chat Station állításait tovább erősítette Max Jambor is, aki szerint a OnePlus már egy ideje teszteli a periszkópos kamerákat. Jambor azt állítja, hogy még a OnePlus 10 Pro-nak is léteztezk periszkópos modelljei.

Mindezek ellenére ezek még korai pletykák a OnePlus 12 esetében Meg kell várnunk, hogy valami konkrétabb információ szivárogjon ki, mielőtt megerősítenénk a következő OnePlus zászlóshajó új kameraelrendezését.

(via)

2023.05.15.

+