MojAndroid
(x) hirdetés

A Poco F5 Pro-t múlt héten szúrta ki a GsmArena a  Geekbench-en. Ma egy új Xiaomi telefon jelent meg 23049PCD8G modellszámmal, amely Snapdragon 7+ Gen 2 lapkakészlettel és 12 GB RAM-mal rendelkezik, és arra számítunk, hogy ez a vanília Poco F5 lesz.

A Snapdragon India fiókja a Twitteren később megerősítette, hogy ez valóban a Poco F5, amely az első telefon lesz Indiában ezzel a 7-es sorozatú chipkészlettel. A vállalat szerint ez a platform a Snapdragon 7 Gen 1-hez képest 50%-kal nagyobb általános teljesítményt, 13%-kal jobb energiahatékonyságot és 2x jobb AI teljesítményt hoz.

Ezek a Poco F5 specifikációi gyanúsan hasonlítanak a Redmi Note 12 Turbo adataira, amely jelenleg csak Kínában kapható. Nem lenne meglepő, ha a kettő végül azonos lenne, vagyis arra számítanunk, hogy a Poco F5 5000 mAh-s akkumulátorral, 67W-os töltéssel és MIUI 14-gyel rendelkezik majd az Android 13 operációs rendszerel. Az egyéb specifikációk között egy 6,67 hüvelykes AMOLED és egy 64 megapixeles főkamera is szerepelhet.

A Poco F-sorozat a márka portfóliójának legerősebb sorozata. A Snapdragon 7+ Gen 2 lapkakészlet talán úgy hangzik, mintha a Poco F4 Snapdragon 870-es lapkakészletéhez képest visszalépés lenne, de a valóságban az új Qualcomm platform jobb akkumulátor-hatékonyságot és nagyobb teljesítményt kínál.

(via)

(x) hirdetés
2023.04.25.

Ezeket már olvastad?

+