MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung okosórák az elmúlt néhány évben vitathatlanul nagy utat tettek meg a funkcionalitás és a népszerűség tekintetében. Lehet, hogy nem olyan mainstreamek, mint a cupertinói cég Apple Watch órái, de a koreai tech óriás viselhető eszközei az Android-rajongók számára a legjobb okosórák közé tartoznak 2023-ban.

A Samsung legfrissebb Galaxy Watch 5 és Galaxy Watch 5 Pro órái azonban már több mint 6 hónaposak, ami azt jelenti, hogy természetesen várjuk az utódokat. Most megérkeztek az első információk a közelgő Samsung Galaxy Watch 6 szériával kapcsolatban.

Az Ice Universe szerint a Galaxy Watch következő iterációja jelentős fejlesztést vezet majd be – nevezetesen a “számlap képernyőméretének 1,47 hüvelykre történő növelését”. Továbbá azt állítják, hogy “a felbontás is ennek megfelelően javult”, ezt az információt először egy tweetben hozta nyilvánosságra.

Ezt követően az Ice Universe tisztázta, hogy ez a szivárgás a Samsung Galaxy Watch 6 Classic készülékre vonatkozik. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Pro változatnál is hasonló változtatásokra számíthatunk-e. Csak viszonyításképpen: a jelenlegi klasszikus modell két méretben – 40 mm és 44 mm – kapható. Az előbbi 1,2″-es kijelzővel rendelkezik, míg az utóbbi – 1,4″-es.

A legtöbb jelentés alapján a Samsung valamikor augusztusban, a Galaxy Z sorozatnak szentelt éves Galaxy Unpacked eseményen mutatja be majd az új óráit.

A képernyőméret növekedésén túl számos további fejlesztésre számíthatunk, ezek közé tartozik az ívelt képernyő kialakítása és a forgó keret lehetséges visszatérése, amely a Galaxy Watch termékcsalád egyik jellegzetes jellemzője, amelyet a Samsung sajnos tavaly eltávolított.

(via)

2023.04.05.

Ezeket már olvastad?

+