MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy Tab S8+ 2022. április közepe óta kapható, így lassan itt az ideje a frissítésnek, ami a jelek szerint nincs is túl messze, most renderképeken tűnt fel az új generáció.

A Galaxy Tab S9+ a jelek szerint kisebb frissítésnek tűnik elődjéhez képest. Megtartja a 12,4 hüvelykes képernyőméretet és az 1752×2800-as felbontást, a beágyazott ujjlenyomat-érzékelőt, a 4 hangszórós elrendezést, a kettős hátsó kamerát, és még a méreteket is. Természetesen lesz S-Pen támogatás, a hátlapon található mágneses terület a toll tárolására szolgál.

A tavalyi S8+-hoz hasonlóan ez is támogatni fogja a 45 W-os vezetékes töltést USB-C 3.2 porton keresztül, de a hátlapi kamerák külön-külön saját kör alakú szigetekben lesznek elhelyezve, Galaxy S23 családi stílusban. Az új táblagépnek lehet egy második előlapi kamerája is, ami akkor lehet hasznos, ha videótelefonálunk, miközben a táblagépet fekvő módban tartjuk.

Bár a specifikációk ezúttal nem szivárogtak ki, arra számítunk, hogy a Galaxy Tab S9+ egy frissített SoC-vel érkezhet, ami a Snapdragon 8 Gen 2 lehet, ezenkívül nem sok újdonság várható elődjéhez képest, kivéve a hátlapi kamerák frissített megjelenését, a két szelfi shooter lehetséges jelenlétét, és a korábban pletykált IP67-es por- és vízállóságot.

(via)

2023.04.04.

Ezeket már olvastad?

+