MojAndroid
(x) hirdetés

A GSMArena hétről-hétre összeszedi, hogy saját méréseik alapján melyek voltak az elmúlt hét legkeresettebb telefonjai. Nos talán nem meglepő módon a múlt héten ismét a Samsung volt a domináns, a Samsung telefonjai a top 10-ből öt helyet foglaltak el, köztük az első négyet.

Akárcsak legutóbb, most is az újonnan bejelentett Galaxy A54 középkategóriás készülék áll az élen, megelőzve a Galaxy S23 Ultra zászlóshajót. Az újonnan bejelentett Galaxy M54 is remekül rajtolt, elfoglalva a harmadik helyet, és leszorítva a Galaxy A34-et a dobogóról.

Az európai debütálását követően a Xiaomi Redmi Note 12 az ötödik helyre pozícionálta magát, megelőzve a Tecno Spark 10 Pro-t, amely a hatodik helyen landolt.

Az Oppo új zászlóshajója – a Find X6 Pro – lenyűgöző kamerabeállításának köszönhetően a hetedik helyet szerezte meg, míg a Realme C55 debütálása éppen elég érdeklődést váltott ki ahhoz, hogy a nyolcadik helyet biztosítsa magának az e heti listán.

A Galaxy S23 a kilencedik helyre szorult vissza, teret vesztve a rengeteg új bejelentés miatt. Hasonló helyzetben van az Apple iPhone 14 Pro Max is, amelynek éppen csak sikerült megőriznie helyét a top 10-ben.

Ezen a héten kicsit csillapodnak a kedélyek a mobilpiacon, így várható, hogy a gigászok visszatornázzák magukat a dobogóra.

 

 

2023.03.27.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+