MojAndroid
(x) hirdetés

Már 2 hét eltelt a Xiaomi 13 sorozat bemutatója óta, így most megnéztük, az ott bemutatott újdonságok közül melyek érhetőek már el az egyik legnagyobb hazai Xiaomi webshopban.

Xiaomi Buds 4 Pro

Nézd meg a vezeték nélküli fülhallgatókat a Mi-Home.hu oldalán!

A vezeték nélküli fülhallgatók új generációja a még jobb, nagy felbontású Hi-Res hangzásról szól, amelyet a Sonyval való együttműködés diktál. A fülhallgatóban használt LDAC átalakító a legalacsonyabb torzítási szintet biztosítja, ami elengedhetetlen minden dal hűséges reprodukálásához. A realizmussal teli térhatású hangzás soha nem látott szintre emeli az elmerülést, az akár 48dB ANC hatékony környezeti zajszűrés pedig csak megerősít abban, hogy ez a Xiaomi eddigi legjobb fülhallgatója. A hab a tortán kétségtelenül a rendkívül hosszú akkumulátor-üzemidő (akár 38 óra töltőtokkal!). Iratkozz fel hírlevelünkre, és megtudhatod, mikor lesz kapható a Xiaomi Buds 4 Pro fülhallgató a Mi-Home.hu-n!

Xiaomi Watch S1 Pro

Nézd meg az okosórákat a Mi-Home.hu oldalán!

A mai világában néha nehéz megtalálni a technológia, az elegancia és a kézművesség tökéletes harmóniáját. A Xiaomi legújabb okosórája bizonyítja, hogy ez 100 százalékban lehetséges! A klasszikus rozsdamentes acélból készült ház és az előlapon lévő zafírüveg megtévesztően emlékeztet a hagyományos mechanikus órákra. A Xiaomi Watch S1 Pro esetében azonban a fent említett üveglap alatt egy méretes, 1,47 hüvelykes AMOLED kijelző található, amelyen könnyedén ellenőrizheted a telefonod értesítéseit, az egészségügyi információkat, az edzés előrehaladását és még sok minden mást. Ha már az edzéseknél tartunk – a Xiaomi legújabb okosórája több, mint 100 fitnesz üzemmódot támogat, így minden aktivitás kedvelőjének talál valamit. A beépített kétsávos GPS és az 5ATM vízállóság biztosítja, hogy bárhol, korlátozások nélkül űzhesd kedvenc sportodat! Ugye már te is várod, hogy megrendelhesd?

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

Nézd meg az elektromos rollereket a Mi-Home.hu oldalán!

Ilyen futurisztikus kinézetű elektromos rollert még nem látott a világ! A Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra legfontosabb újdonsága a kettős felfüggesztési rendszer, amely minden bukkanót pihentető utazásra változtat. A legmodernebb 10″-es Xiaomi DuraGel cső nélküli gumiabroncsok garantálják a kényelmet és a biztonságot az úton. És tényleg sokat utazhatsz, hiszen a hatalmas 561,5 Wh-s akkumulátor akár 70 km-es hatótávolságot biztosít egyetlen feltöltéssel! Ez és még sok más fejlesztés vár rád a Xiaomi legújabb elektromos rollerével! Mikor lesz megvásárolható? Iratkozz fel hírlevelünkre, és mi szólunk neked elsőként!

Xiaomi 13 Sorozat

Nézd meg az új Xiaomi 13 okostelefonokat a Mi-Home.hu oldalán!

Elérkeztünk a főfogáshoz – a legújabb Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro okostelefonokhoz. Mindkettő a kvintesszenciája annak, amiért a Mi Rajongók világszerte szeretik a márka telefonjait – kiváló kivitelezési minőség, szuperhatékony modern processzorok és vonzó ár.

A Xiaomi 13 Pro csúcstechnológiás Snapdragon® 8 Gen 2 processzorral, professzionális Leica objektívekkel és gyönyörű, 120 Hz-es, WQHD+ felbontású AMOLED kijelzővel büszkélkedhet. Mindennek tetejébe erőteljes, 120 W-os töltést is kapsz, így okostelefonodat mindössze 19 perc alatt töltheted fel teljesen!

A Xiaomi 13 olyan paraméterekből áll, amelyek mellett nehéz elmenni. A fedélzeten van egy Snapdragon® 8 Gen 2 processzor, és egy sor fejlett optika, amelyet a Leicaval közösen fejlesztettek, csakúgy, mint a drágább Pro modellben! A Xiaomi 13 emellett nagyméretű, 6,36 hüvelykes, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel, tágas, 4500 mAh kapacitású akkumulátorral, akár 50 W-os gyors vezeték nélküli töltéssel és a Dolby Atmos® technológia minden lehetőségét kihasználó, hangos sztereó hangszórókkal büszkélkedhet.

2023.03.15.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+