MojAndroid
(x) hirdetés

Jelenleg a vivo X Fold+ rendelkezik az egyik legimpozánsabb kamera rendszerrel az összecsukható készülékek esetében, a vállalat pedig már a flip modellen is dolgozik.  A Leakster részleteket szivárogtatott ki új telefonról, amely az összes kulcsfontosságú alkatrészre kitér.

A vivo X Flipet Snapdragon 8+ Gen 1 fogja hajtani (ugyanúgy, mint az X Fold+-t), és 12 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel lesz konfigurálva. Ahogy az illusztrációk is mutatják, a telefon nagyméretű kijelzővel és kettős kameraszigettel rendelkezik majd, amely a DCS szerint egy 50MP-es Sony IMX866-os fő és egy 12MP-es IMX663-as ultraszéles kamerából fognak állni. Lesz egy további kamera a belső oldalon is, enne a felbontása egyelőre ismeretlen. A hátsó kamerák a Zeiss márkajelzését fogják viselni, akárcsak a többi vivo zászlóshajó.

A korábbi jelentések alapján a belső kijelző FHD+ felbontású lesz, a szivárogtató hozzáteszi, hogy 6,8 hüvelykes képátlóval rendelkezik majd, és 120 Hz-es frissítési frekvenciával. Az illusztráció alapján a képarány karcsúbb lesz, mint a Moto Razr 2022 esetében, bár talán nem annyira, mint a Galaxy Z Flip4 esetében. Talán az Oppo Find N2 Flip 6,8″ 1,080 2,520px (21:9) képarányú kijelzőjével egyezhet meg.

Az X Flip állítólag meglehetősen nagy, 4400mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik majd, amely támogatja a 44W-os gyorstöltést. Ez nagyobb és gyorsabb, mint a legtöbb konkurens, csak a Find N2 Flip közelíti meg a maga, 4,300mAh és 44W-os teljesítményével. A telefon oldalra szerelt ujjlenyomat-olvasóval fog rendelkezni (valószínűleg a bekapcsológombba építve).

A vivo X Flip várhatóan a jövő hónapban mutatkozik be Kínában, a teaserek már a jövő héten elkezdenek megjelenni. Remélhetőleg a bejelentésből kiderülnek majd a globális bevezetés tervei is.

 

(via)

2023.03.07.

Ezeket már olvastad?

+