MojAndroid
(x) hirdetés

A nemrég online felbukkant Realme C55 március 7-én kerül forgalomba. Ez a hír a Realme indonéziai ágától származik, amely a hivatalos weboldalán létrehozott egy promóciós oldalt, amely feltárja a C55 megjelenési és értékesítési dátumát az ázsiai országban.

A Realme C55 a Realme Indonesia online áruházában is megtekinthető már. A Realme C55-öt a Helio G88 SoC fogja hajtani, és Android 13 alapú Realme UI 4.0-t fog futtatni. Két memóriakonfigurációval fog rendelkezni – 6GB/128GB és 8GB/256GB. Az előbbi 6GB-ig, az utóbbi pedig 8GB-ig támogatja majd a virtuális RAM bővítést. Mindkét modell rendelkezik majd dedikált microSD-kártya foglalattal az akár 1 TB-os tárhelybővítéshez.

A Realme C55 egy 6,72 hüvelykes FullHD+ 90Hz-es képernyővel érkezik, 80 nites csúcsfényerővel és egy lyukkal a közepén a 8MP-es szelfi kamera számára. De ami még érdekesebb, hogy az okostelefon az Apple Dynamic Island-szerű, Mini Capsule nevű megoldásával érkezik majd. Ez megjeleníti majd az alacsony akkumulátor-elfoglaltságra vonatkozó figyelmeztetéseket, a telefon töltöttségi állapotát, az adatforgalmat, valamint a napi lépésszámot és a gyaloglási távolságot. Az utóbbi kettő nem lesz elérhető alapértelmezetten, később érkezik majd OTA frissítésen keresztül.

A hátlapon a Realme C55 egy kettős kamera beállítással rendelkezik majd, amelynek élén egy 64MP-es kamera áll. A motorháztető alatt pedig egy 5000 mAh-s akkumulátor lesz 33W-os töltéssel – ez egy frissítés a C35 18W-os töltéséhez képest, és ez az első alkalom egy C sorozatú okostelefon esetében. Valószínűleg 2023-ban nem fogunk látni a Realme-tól 33W-nál lassabban töltő C sorozatú okostelefont, mivel a vállalat nemrég bejelentette, hogy a legtöbb Realme okostelefon idén 33W-os vagy gyorsabb töltést fog támogatni.

A Realme C55 többi kiemelkedő tulajdonsága közé tartozik az oldalra szerelt ujjlenyomat-olvasó, az USB-C és a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó. Emellett NFC chipet is tartalmaz majd és Dirac hangtuningot is kap. A C55 7,89 mm vastag lesz, és két színkombiáncióban lesz elérhető, ezek a Rainy Night és a Sunshower.

A Realme C55 árazásáról többet fogunk tudni jövő kedden, a helyi idő szerint délután 1 órakor kezdődő, élőben közvetített bemutató eseményen.

(via)

2023.03.02.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+