MojAndroid
(x) hirdetés

Az eredeti, 2009-ben kiadott Angry Birds játék, amelyet később Rovio Classics: Angry Birds néven forgalmaztak, 2023. február 23-tól nem lesz elérhető a Google Play Áruházban, ezzel lezárva a világ egyik legnépszerűbb videojátékának korszakát.

Az információ a játék fejlesztőjétől, a Rovio Entertainmenttől származik, aki a Twitteren osztotta meg a játék eltávolításának hírét. A fejlesztő azt is elmondta, hogy bár a játékot csütörtökön eltávolítják a Play Áruházból, az Apple App Store-ban megtalálható marad “Red’s First Flight” néven, a további felülvizsgálatig. A játék továbbra is játszható marad azokon az eszközökön, amelyeket már letöltöttek, tehát annak aki szereti a Rovio klasszikusát érdemes igyekeznie, és még ma letöltenie a játékot.

A Rovio elmondta, hogy a játékot azért távolítják el, mert hatással van a játékportfóliójukra, beleértve az Angry Birds 2-t, az Angry Birds Dream Blast-t, az Angry Birds Friends-t, az Angry Birds Journey-t, az Angry Birds Reloaded-et és az Angry Birds Minecraftot is. Magyarul, jóval többen töltik le az eredeti játékot mint folytatásait, ami negatívan befolyásolja a Rovio várakozásait a monetizáció tekintetében.

 

Red's First Flight
Price: To be announced

(via)

(x) hirdetés
2023.02.22.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+