MojAndroid
(x) hirdetés

Ahogy már múlt héten megírtuk, a Sony az idei MWC-n mutathatja be az Xperia 1 legújabb generációját, az Xperia 1 V-t. Most az új, nagy felbontású rendereknek köszönhetően láthatjuk, hogyan nézhet majd ki az újdonság.

A renderek alapján a Sony kissé módosítani fogja az Xperia 1 V kameraszigetét. Ha ezt a kameraszigetet az Xperia 1 IV-hez hasonlítjuk, azonnal észrevehetjük, hogy a ToF kamera és az RGB IR érzékelő eltűnt. Így maradt három nagy szenzor (nagyobbnak tűnnek, mint az 1 IV-en), amelyek közül a legalsóba periszkóp kamera került. A LED vaku a szigetbe költözött, míg a tavalyi készülékben a szigeten kívül helyezkedett el.

Az új renderkészlethez néhány hardverspecifikáció is tartozik. Ezek szerint az Xperia 1 V 161,0 x 69,3 x 8,5 mm-es lesz, szemben az Xperia 1 IV 165 x 71 x 8,2 mm-esével. A forrás azt állítja, hogy a telefon ugyanazt a 6,5 hüvelykes lapos kijelzőt fogja megtartani, valószínűleg ugyanazzal a 21:9-es képaránnyal, mint az 1 IV, ezek alapján az idei telefon egy kicsit véknyabb lehet, mint elődje.

Az Xperia 1 V elődjéhez hasonlóan 12 MP-es fő kamerát kapmajd 12 MP-es periszkópos telefotó kamerával kiegészítve. A hírek szerint az ultraszéles felbontást 48 MP-esre frissítik, a jelenlegi modell 12 MP-éről.

Egy korábbi pletyka szerint az Xperia 1 V a Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészletre épül majd, így ez lesz a legvékonyabb okostelefon, amely a Qualcomm zászlóshajó chipjét használja majd.

Egy biztos: a Sony magabiztosan indul a csatába, hiszen alapvetően a bevált recepten nem változtatott, mindenhol csak finomított.

(via)

(x) hirdetés
2023.02.14.

Ezeket már olvastad?

+