MojAndroid
(x) hirdetés

Amikor a Sony bemutatta a PlayStation VR2-t, számos olyan megjelenést jelentett be, mint a Horizon Call of the Mountain, a Resident Evil: Village és a No Man’s Sky. Azóta további 11 címmel bővítette a listát, és megerősítette, hogy a Grand Turismo 7 is része lesz a VR élménynek egy ingyenes frissítés révén. Minden versenymód támogatott lesz, kivéve az osztott képernyős többjátékost, az online többjátékos mód azonban működni fog.

A konzolt febuár 22-én mutathatja majd be a Sony, így addig igyekszenek további nagy játékneveket is bejelenteni, ám ezen játékok jórésze is majd csak márciusban lesz elérhető.

A most bejelentett címek között ott van a Kayak VR: Mirage, a Before Your Eyes, a Pavlov VR, a Puzzling Places, a NFL Pro Era, a What the Bat?, a Rez Infinite, a Tetris Effect: Connected, a Creed: Rise to Glory – Championship Edition valamint a The Last Clockwinder is.

A Sony ígéret szerint összesen több mint 30 játék lesz elérhető az induláskor. Némelyik új, mások PSVR-ről remasteráltak, egyes játékok pedig még most először kapnak VR-támogatást.

(via)

2023.01.20.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+