MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy S23 sorozat, amely a pletykák szerint a Galaxy S23-ból, a Galaxy S23+-ból és a Galaxy S23 Ultra-ból áll majd, állítólag a jövő hónap elején debütál. A kiszivárgott képekről már kiderült, hogyan fognak mutatni az újdonságok, de ma egy új renderkészlettel készültünk, amelyekben a vanília és az Ultra modellek különböző színekben jelennek meg.

Az S23 és az S23+ hasonlóan fog kinézni – mindkettő hátulján három kamera található függőlegesen a bal sarokban, és egy LED vaku az első kamera jobb oldalán. A Samsung márkajelzés a hátlap alján, a bekapcsológomb és a hangerőszabályzó pedig a telefon jobb oldali keretén látható.

Az S23 Ultra dobozosabb kialakítású, és P-alakú kameraelrendezéssel rendelkezik. A nem Ultra változatokhoz hasonlóan ezen is a Samsung logó látható a hátlapon, a hangerőszabályzóval és a bekapcsológombbal pedig a telefon jobb oldalán. Felül és alul is észrevehetők az antennavonalak, amelyek arra utalnak, hogy az S23 Ultra fém kerettel rendelkezik.

Bár a Samsung eddig hivatalosan nem árult el semmi konkrétumot az S23-as szériáról, valószínűsíthetöen egyre több információ fog napvilágot látni, ahogy közeledünk a bemutató napjához.

(via)

(x) hirdetés
2023.01.07.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+