MojAndroid
(x) hirdetés

A TCL, a kijelző technológia, és a megfizethető, okos összekapcsolt élmények úttörője több új terméket is bemutat a CES 2023 eseményen, többek között a TCL 40 Sorozat okostelefonjait, két új eszközt NXTPAPER technológiával, egy kompakt tabletet és a TCL RayNeo X2-t, a TCL következő generációs, okos szemüvegét.

A TCL célja, hogy inspirálja a nagyszerűséget, így még több embernek lesz lehetősége megtapasztalni egy teljesebb, okosabb és gazdagabb világot” – mondta el Aaron Zhang, a TCL Communication ügyvezető igazgatója. “Ennek egyik módja, hogy odafigyelünk az ügyfeleink visszajelzéseire, így folyamatosan fejlődhetünk. Ezáltal olyan továbbfejlesztett termékeket kínálhatunk, melyek kiváló áron biztosítanak innovatív, összekapcsolt és lenyűgöző technológiákat.     

A TCL bejelentései élén a TCL 40 Sorozat áll, melybe beletartozik a TCL 40 R 5G, a TCL 40 SE és a TCL 408 telefon. Mindegyik készülék a továbbfejlesztett NXTVISION kijelző technológiával, hosszan tartó akkumulátorral és 50 MP mesterséges intelligencia vezérelte kamerával rendelkezik, így a használóknak éjjel-nappal korlátlan szórakozásban lehet részük.   A TCL a technológiák demokratizálásával prémium funkciókat kínál megfizethető áron, hogy a felhasználóknak lehetőségük legyen kapcsolódni, felfedezni és megosztani.  

Az ultra gyors 5G eléréséhez a TCL 40 R 5G egy 7nm, nagy teljesítményű 5G processzort tartalmaz, így mindig kapcsolatban maradhatsz, bárhol is legyél. A TCL 40 R 5G jól szimbolizálja a TCL elkötelezettségét az 5G mindenkinek program iránt, hogy még több emberhez eljussanak a gyors, összekapcsolt élmények.  

Azok számára, akik nagyobb audio és vizuális élményre vágynak a hosszabb ingázások alatt, a TCL 40 SE duál sztereó hangszórói és a 6,75 hüvelykes kijelzője biztosítja a szórakozást. Ezen felül, a 90 Hz frissítési frekvencia teljesen zökkenőmentes megtekintést garantál.  

Készíts rendkívül részletgazdag, stílusos fényképeket a TCL 408-cal. 2 az 1-ben kamerája az 50 MP főkamera és a továbbfejlesztett makró lencsék kombinációja, amivel elképesztően magas felbontásban lőhetsz fotókat. A TCL 408 duális sztereó hangszórókat is tartalmaz.  

De nem csupán a kijelző terén nyújt lenyűgözőt a TCL. Szintén a CES eseményen mutatkozik be a TCL MOVEAUDIO Air, a legújabb TCL fülhallgató, ami elképesztő audió élményt nyújt. Az egész napon át tartó akkumulátor akár 9 órán át biztosítja a zenelejátszást, a szuper gyors audió pedig kristálytiszta hangot ad egy könnyű és kényelmes viseletbe csomagolva.

NXTPAPER – még több innováció a kijelzőkben

A gyönyörű, élénk képek nemcsak az okostelefonoknak járnak. A TCL innovatív NXTPAPER kijelző technológiáját kiterjeszti más kategóriákra is, így elérhető lesz a TCL NXTPAPER 12 Pro tablet és a TCL első 2 az 1-ben leválasztható laptopja, a TCL BOOK X12 Go készülékben is. 

Mindkét eszköz 12,2 hüvelykes 2K NXTPAPER képernyővel, és a papírhoz hasonló kijelzővel rendelkezik, amely akár 61%-kal hatékonyabban szűri ki a káros kékfényt, mint a hagyományos kijelzők. A szemvédő hardware és software segít csökkenteni a szem fáradtságát, és sárga fények nélkül adja vissza az eredeti, élénk színeket.  

A szemvédelmet kínáló legtöbb tablet kompromisszumot köt a képernyő élességét illetően, de a NXTPAPER kijelzők egyszerre óvják a szemet és biztosítanak kiemelkedő megtekintési élményt. A kijelzők ugyanolyan élesek, mint a hagyományos táblagépek esetében – 100%-kal élesebb, mint a korábbi NXTPAPER –, ezáltal a képek élesek és tiszták maradnak a még nagyobb védelem mellett.        

A könnyű és vékony TCL NXTPAPER 12 Pro-t egyszerűen magaddal viheted, miközben filmet nézel repülőn vagy vonaton. A 3:2 méretarány 18,5%-kal több tartalmat garantál, mint a hagyományos 16:9 kijelző, így még jobb a hatékonysága. A TCL E-tollal való párosítás után (mely a csomag része) jegyzetelj, vázolj fel egy tervet, vagy csekkold a „to do” listádat elképesztően könnyedén. Akár valamilyen alkalmazással játszol, meccset nézel egy statisztika elemzése közben, vagy elmélyülsz egy regényben, a TCL NXTPAPER 12 Pro valódi élményt kínál. 

A TCL BOOK X12 Go korlátok nélküli kreativitást és lehetőségeket nyújt, így a felhasználóknak sosem kell kompromisszumot kötniük. Az előre feltelepített Windows 11 Hom, az erős Octa-core processor és a 14 órán át tartó akkumulátor egész napos használatot tesz lehetővé.   

Kompakt tablet – a hordozható és hatékony multifunkciós készülék az állandóan úton lévőknek 

A TCL TAB 8 LE a tökéletes ultra kompakt tablet, hogy kapcsolatban maradhass otthon és útközben egyaránt. A hordozható, pehelykönnyű kialakításával ez a kis csoda könnyen elfér a zsebben vagy egy kisebb táskában.  

A TCL TAB 8 LE 8 hüvelykes HD kijelzővel, quad-core processzorral, LTE csatlakozással és egész nap tartó 4080 mAh akkumulátorral van felszerelve. Az 5MP elülső és hátsó kamerák ideálisak a nyaralás alatti videók felvételére, vagy a munkahelyen egy videóhívás lebonyolítására. A duális sztereó hangszórók elképesztő hangzást adnak, míg a 32 GB belső tárhely elég memóriát biztosít a kedvenc applikációknak, illetve támogatja a bővíthető microSD™ kártyát akár 512 GB méretig, így teljes TV sorozatokat is kényelmesen végignézhetsz útközben.  

Elérhetőség és ár

  • TCL 40 R 5G: € 219 ártól már kapható Európában, hamarosan érkezik a kiválasztott régiókba is
  • TCL 40 SE: € 169 ártól, 2023 első negyedévében indul az értékesítés Európában, hamarosan érkezik a kiválasztott régiókba is  
  • TCL 408: € 139 ártól, 2023 első negyedévétől Ázsiában és Európában, hamarosan érkezik a kiválasztott régiókba is
  • TCL MOVEAUDIO Air már kapható € 39,99 ártól
  • TCL NXTPAPER 12 Pro már kapható $ 499 ártól. Az 5G verzió az év későbbi részében lesz elérhető $ 549 ártól
  • TCL BOOK X12 Go értékesítése az év későbbi részében indul
  • TCL TAB 8 LE értékesítése az Egyesült Államokban a hónap későbbi részében indul $ 159 ártól

Az árak régiónként eltérhetnek.  

A TCL a nagyszerűségre inspirál azáltal, hogy a termékeket egy összekapcsolt ökoszisztémában egyesíti a TCL LINK-en keresztül, így a TCL okostelefonok, fülhallgatók, tabletek, laptopok és okos hordható eszközök képesek egymással kommunikálni, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók több készüléket vezérelhessenek bárhol a világon.  

2023.01.06.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+