MojAndroid
(x) hirdetés

 A TCL, a kijelző technológia, és a megfizethető, okos összekapcsolt élmények úttörője CES 2023-as eseményen mutatja be a TCL RayNeo X2 kiterjesztett valóság (AR) okos szemüvegét. A forradalmi szemüveg a binokuláris színes Micro-LED optikai hullámvezető kijelzője mellett számos új interaktív funkcióval rendelkezik a páratlan AR-élményért. 

A TCL RayNeo megalkotta a világ első binokuláris színes Micro-LED optikai hullámvezető AR szemüvegét” – mondta Howie Li, a TCL RayNeo ügyvezető igazgatója. “A RayNeo által kifejlesztett technológia magasra tette a lécet a hordható AR jövőbeli innovációja terén, hiszen nem kell kompromisszumot kötni a csúcstechnológiában, stílusban és az egyszerű kezelésben. A RayNeo X2 az AR-szemüvegek új szintje, és ez még csak a kezdet.    

Valódi AR egy hordható szemüvegben  

A TCL RayNeo X2 az első binokuláris színes Micro-LED optikai hullámvezető kijelzője egy AR-szemüvegben. Sikerült megbirkózni azzal az iparági kihívással, hogy egy AR-szemüveg épp olyan legyen, mint a hagyományos szemüveg, de ne kelljen lemondani a technikai specifikációkról sem. A TCL RayNeo X2 kifinomult, könnyű kialakítása alkalmas a mindennapi használatra, miközben hatékony, minden az egyben asszisztens funkciókkal rendelkezik, kezdve az okos navigációtól az automatikus fordításon át egészen a fényképezésig és zenejátszásig.  

A jelentős kijelzői fejlesztések, mint az akár 100.000:1 nagy kontrasztarány (CR) és a kiemelkedő, 1000 nit képélesség elképesztő vizuális effekteket generálnak, így az AR-szemüveg beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.  

A navigálás és a kapcsolódás transzformációja 

A Qualcomm Snapdragon® XR2 platform által vezérelt TCL RayNeo X2 csúcskategóriás AR technológiája révén a felhasználók új, izgalmas módon láthatják a világot.  

A TCL RayNeo X2’s okos GPS navigációs rendszere párhuzamos helymeghatározást és feltérképezést (SLAM) használ a gesztusok felismerése mellett. Térképe megmutatja a közeli nevezetességeket, a kényelmes sétákat és bicikliutakat örömteli városi felfedezéssé varázsolja. Ezen felül, a navigálás alatt a TCL RayNeo X2 képernyő üzenetei és hívásértesítései által nem maradsz le semmiről még útközben sem.   

A TCL RayNeo X2 ledönti a nyelvi korlátokat is, és új utakat nyit meg a kapcsolódás előtt. A mesterséges intelligencia vezérelte fordítás valós időben tud tolmácsolni számos nyelvről. Személyes beszélgetés során az AR-szemüveg felismeri és lefordítja a párbeszédet úgy, hogy a szöveget megjeleníti a kijelzőn, ami tökéletes az üzleti kapcsolatok építése vagy a tengerentúlra való utazás alkalmával. A fordító funkció elképesztő nyelvtanulást tesz lehetővé a használójának.    

Alkoss új szintű tartalmakat  

A TCL RayNeo X2 eszközzel a felhasználók a szórakozás új formáit ismerhetik meg. A kéz nélkül használható beépített fényképezővel készíthetsz csendéletet, videót és jellegzetes, belső nézetű képet, ami a tartalmak teljesen új stílusát képviselik. Az olyan okos funkciók, mint a képstabilizálás, segítik csökkenteni a rázkódást, az automatikus éjszakai üzemmódban pedig még a sötétben is élénk képeket lőhetsz, így bármikor tökéletes fotókat alkothatsz.     

A szemüveggel készített tartalmat könnyen átviheted az okostelefonodra, ami igazán hasznos, ha a közösségi médián szeretnéd azonnal megosztani az új felfedezéseidet. De élvezheted az énidődet is a zenehallgatás közben az egyedi „suttogó üzemmódban”, ami hatékonyan akadályozza meg a hangszivárgást, így védi a magánszférádat is.    

Egy új AR ökoszisztéma kiépítése

Az AR innovációja iránti elkötelezettség részeként a TCL RayNeo egy fejlesztői projektet indít 2023 első negyedévében, ami arra kéri a fejlesztőket, hogy építsenek kreatív, felhasználók által vezérelt funkciókat az AR-szemüvegbe. A célja, hogy a TCL RayNeo X2 még több olyan opciót kínálhasson, ami minden képzeletet felülmúl.  

A TCL RayNeo X2 megjelenésével egy mindent átfogó AR ökoszisztémát szeretnénk létrehozni, ami rengeteg tartalmat és ellenállhatatlan szolgáltatásokat biztosít. Ebbe a csapatunk által fejlesztett eredeti AR-játékok is beletartoznak majd

– tette hozzá Howie Li. 

Forradalmi XR élmények az okos hordható termékekkel 

Szintén a CES 2023 expón debütál a TCL NXTWEAR S hordható kijelzős szemüveg. A stílusos XR-szemüveg verhetetlen kijelzővel és audió fejlesztésekkel érkezik. A 130 hüvelykes, nagy felbontású képernyő hatótávolsága négy méter, az újgenerációs duális 1080p Micro OLED kijelzője és egyedi, akusztikus fázisbeállítása moziszerű vizuális élményt kanál bárhol, bármikor.

Az innovatív TCL NXTWEAR S és a TCL RayNeo X2 jól szimbolizálja a TCL RayNeo kutatási és termékfejlesztési lehetőségeit, a TCL Electronics újításai által piacvezető szerepet tölt be az AR világában.   

Elérhetőség és ár 

  • TCL RayNeo X2 2023 első negyedévében lesz kapható a kiválasztott régiók fejlettebb országaiban*
  • TCL NXTWEAR S értékesítése 2023 első negyedévében indul Európában €499 ajánlott kiskereskedelmi áron

2023.01.05.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+