MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor 80 család négy tagból áll, és úgy tűnik, hogy már az ötödik is úton van. Egy új eszköz jelent meg az interneten, amely a források szerint a “Honor 80 Pro” nevet kapja majd.

A készülő készüléknek a sorozattól eltérően egy új kijelzőt fog kapni, egyetlen szelfikamerával, a hátlapon pedig egy szintén félig-meddig új kameraegység lesz majd található. További csavar a történetben az, hogy a bennfentesek szerint a telefon csak az offline piacra lesz elérhető, és nem lesz elérhető a cég honlapján.

Az új Honor 80 Pro állítólag 6,67 hüvelykes OLED képernyőt kap, Full HD+ felbontással, 120 Hz-es frissítési gyakorisággal amely alatt egy ujjlenyomat-szkenner kap majd helyet. A hátlapon megmarad a 160 MP-es főkamera és a 2 MP-es mélységérzékelő, de az 50 MP helyett az ultraszéles látószögű kamera 8 MP-es felbontásra csökken.

Az előlapon egyetlen 32 MP-es kamera lesz, szemben az eredeti Honor 80 Pro 50 MP + 2 MP-ével. Az új Honor 80 telefon a valamivel kisebb test ellenére 4800 mAh-s akkumulátorral és 66 W-os töltéssel bír majd.

A készülék várhatóan január elején érkezik meg Kínába.

(via)

2023.01.03.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+