MojAndroid
(x) hirdetés

A Dasung bemutatta a Linket, amely egy egy érdekes megoldás azok számára, akik az E Ink kijelzők és az E Ink eszközök rajongói. A gyártó szerint a Dasung Link az okostelefon második kijelzőjeként szolgálhat, lehetővé téve az e-könyvek, e-mailek vagy hosszú cikkek olvasását egy E Ink, nem pedig IPS vagy OLED kijelzőn. Elméletileg ez csökkentheti a szem megerőltetését, és még az okostelefon akkumulátorának élettartamát is javíthatja a Dasung Link E Ink kijelzőjének alacsony fogyasztása miatt.

Az eszköz vezeték nélkül kapcsolódik az Androidos vagy iOS-t használó mobilhoz, de van egy harmadik, vezetékes modell is, ez azonban egyelőre nem működik bármilyen telefonnal.

A Dasung Link 6,7 hüvelykes 300 PPI-s E Ink érintőkijelzővel rendelkezik amely egy 8 mm vastag alumínium házban ül. A Dasung azt állítja, hogy beépített egy Turbo módot, hogy csökkentse az E Ink kijelzők által kínált lassabb válaszidőt az IPS vagy OLED társaikhoz képest, bár kételkedünk abban, hogy a Dasungnak valóban sikerült megoldania ezt a problémát. A Dasung Link már rendelhető a Good e-Reader-től 699,99 USD-ért adók és szállítási költségek nélkül.

2022.12.20.

Ezeket már olvastad?

+