MojAndroid
(x) hirdetés

Gondolkoztál már azon, mi történne, ha a Lenovo egy Thinkpad laptopból telefont csinálna? Mi sem, de úgy tűnik, hogy miután még októberben tűnt fel egy telefon amelynek a hátulján egy ThinkPad márkajelzéshez kísértetiesen hasonló logó jelent meg, pontosan ezen dolgozik a Lenovo, és hamarosan érkezhet a Motorola ThinkPhone.

A leginkább laptopjairól ismert cég még 2014-ben vásárolta fel a Motorolát, de a két márka a termékeket tekintve eddig többnyire elkülönült egymástól. A The Tech Outlook által szerzett információk szerint a Motorola ThinkPhone néven a ThinkPadhez hasonló okostelefon piacra dobásán dolgozhat. A képek alapján a ThinkPhone nem csak hasonló márkajelzéssel rendelkezik, de a logó is ugyanazt a betűtípust használja, mint a ThinkPad.

A látszólag üzleti célú felhasználásár készülő telefon 158,7 x 74,4 x 8,3 mm-es méretű, 5000 mAh-s akkumulátorral, 68 W-os gyorstöltéssel, 6,6 hüvelykes 144 Hz-es pOLED kijelzővel és műszénszálas házzal rendelkezik majd. Az információk azt is sugallják, hogy a telefon hármas kamerával rendelkezhet majd, ebből egy 50 MP-es fő kamerával, 13 MP ultraszéles érzékelővel valamint egy 2 MP-es mélységérzékelővel. Az előlapon állítólag egy 32 MP-es kamera kap majd helyet, autófókusszal.

Egyelőre azonban semmilyen hivatalosan információ nem érkezett a telefonról, így azt sem tudhatjuk, hogy mely piacakon, milyen árcímkével és legfőképpen, hogy mikor debütálhat majd az újdonság.

(via)

 

2022.12.19.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+