MojAndroid
(x) hirdetés

A HONOR is veled lehet karácsonykor

Tartalomkészítők, film-, játék- és zenefogyasztók, fitnesszfanatikusok és profi felhasználók mindannyian megtalálják a számukra ideális HONOR eszközt: akár magukat, akár másokat lepnék meg vele karácsonykor

  1. A techimádóknak kötelező

A HONOR számos okoseszközt kínál, így  a kütyük szerelmesei is kedvükre válogathatnak a karácsonyi szezonban. Okostelefonokkal és egy vagány okosórával készültünk ünnepi ajánlataink között. Ezek olyan praktikus ajándékok, melyekkel nemcsak a saját, de szeretteink hétköznapjai is könnyebbé válhatnak.  Innovatív funkciók és hatékony akkumulátorok biztosítanak szuper élményt a mai digitalis világban.

HONOR 70

A HONOR 70 kimagasló videokészítési funkciói ideálissá teszik a családi pillanatok megörökítéséhez, akár vloggerként, akár átlagos felhasználóként veti magát bele valaki a tartalomalkotásba. A 10-bites Log 4K videórögzítés 30fps mellett kínálja az ipar első Solo Cut módját, amivel portrévlogok alkothatók. A mesterséges intelligencia hajtotta technológia nem csak csoportokat tud rögzíteni, hanem ki tud emelni egy valakit, rá helyezve a fókuszt. Ezzel egy erőteljes eszköz lehet annak a családtagnak, aki a tartalomalkotásnak él.

A kiváló dupla hátlapi kamera 54MP-es IMX800 szuperérzékelős fő kamerával van felszerelve, ami a szakma első 1/1,49”-es IMX 800-as szenzorú kamerájával és egy 50MP-es, ultraszéles és makró kamerával van felszerelve – ezekkel az adottságokkal pedig csodálatos családi képek készíthetők.

HONOR Magic4 Pro

A HONOR Magic4 Pro ideális annak a családtagnak vagy barátnak, aki igazán rápörög a vagány technológiájú készülékekre.Teljesítményt és szépséget kínál olyan csúcskategóriájú technológiával párosítva, ami a formatervezés, a megjelenítés, a fényképezés, a videózás és a teljesítmény terén is kiemelkedőt nyújt.

A legújabb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 mobil platformmal felszerelve és olyan technológiák által hajtva, mint a GPU Turbo X és az OS Turbo X, a HONOR Magic4 Pro a lehető legtöbbet hozza ki chipkészletéből. Csúcskategóriás teljesítménye tökéletes a ajándékazoknak, akik mobilos élményüket emelnék magasabb  szintre kompromisszumk nélkül.

A fényképezés és videózás vonatkozásában is kitűnőt nyújtó okostelefon triplakamerás kombinációját ultrafúziós technikák hajtják, amik bámulatosan tiszta, minőségi fotókat eredményeznek. A Magic-Log Movie Masterrel filmkaliberű videók születhetnek, amivel a tartalomalkotó aspiránsok hollywoodi stílusú színekkel és hangulatokkal ruházhatják fel alkotásaikat. Pont ezért is örülhet neki egy olyan szerettünk, aki a fényképezést nem csak egyszerű hobbiként kezeli, és ad arra, hogy összetett képeket alkosson.
Bárki is kapja, bizonyára értékelni fogja ezeket az új funkciókat és lehetőségeket, mint például a piac első 100W-os vezetékes HONOR SuperCharge töltőjét, a HONOR Magic UI 6.0 operációs rendszert és az úttörő biztonsági és adatvédelmi opciókat. Ezek mind felejthetetlen okostelefonos élményt garantálnak.

HONOR X széria

A HONOR X széria kedvező áron kínál komoly akkumulátoridővel rendelkező, képalkotásra is kiváló okostelefonokat: ezek a HONOR X6, a HONOR X7 és a HONOR X8.

A HONOR X6 hármas hátlapi kamerarendszere például impozáns elemekből áll össze: egy 50MP-es fő, egy 2MP-es makró és egy 2MP-es mélységi kamerából. Ez a lenyűgöző kombináció lehetővé teszi a kedvenc emlékek egyszerű rögzítését, így bárhol és bármikor teret lehet engedni a kreativitásnak. Ez a kedvező árú, de szintén komoly fényképezési opciókat kínáló eszköz remek választás karácsonyra, ugyanis azonnal ki is lehet próbálni az összejövetelen, megörökítve az ünnepi vacsorákat, az ajándékbontást és a meghitt pillanatokat. Kiváló lehet a nagyszülőknek, akik egyszerű használatának köszönhetően maguk rögzíthetik az eseményeket.

A HONOR X7 5000 mAh-s nagy akkumulátora és 22,5 W-os HONOR SuperCharge lehetősége fantasztikus arra, hogy ne csak hosszú ideig lehessen multitaskolni a telefonnal, hanem ha esetleg pont lemerülne, pár perc alatt több órás üzemidőre tölthessük vissza. A 6,74”-es HONOR FullView kijelző pedig garantálja, hogy minden pillanatban kiváló élményben legyen részünk. Ezek a funkciók ideálissá teszik azoknak, akik sokat utaznak vagy mászkálnak napközben, és folyton szükségük van az eszközre, vagy például diákoknak vagy tanulóknak, akiknek sokféle dologra kell használniuk.

A HONOR X8 mindössze 177g-os súlyával és 7,45 mm-es karcsú, laposszélű készülékházával igazán elegáns választás lehet azoknak, akik egy könnyedebb, de ugyanúgy pazar telefont szeretnének. A 90 Hz-es képfrissítési sebesség zökkenőmentes élményt kínál, a frissítési ráta ráadásul intelligens módon van szabályozva, hogy kiegyensúlyozott legyen az eszköz energiafogyasztása. Bárki is a nagy filmnéző a családban, ezzel nem lehet mellényúlni.

  1. Kütyük a  karácsonyfa alá

Nem mindegy, mi kerül a fa alá, főleg akkor, ha nem akarjuk teljesen kiűríteni a malacperselyt. Cukorka vagy ajándékkártya helyett azonban remek választás lehet egy kütyü, főleg azoknak, akik most ismerkednek a technológiai eszközökkel.

HONOR Watch GS 3

A HONOR Watch GS 3 új szintre emeli a fittséget – de ehhez több kell, mint a szokásos újévi fogadalom.

A hagyományos, mechanikus órák ihlette készüléket 316L-es rozsdamentes acéllal tervezték, ami nem nehezebb 44g-nál. Ez elegáns, stílusos és kényelmes kiegészítőt biztosít. Tökéletes azoknak, akik esztétikusságot és teljesítményt igényelnek egy elegáns csomagban.

Nyolccsatornás PPG (Fotopletizmográfiás) szenzormodulával precíz optikai jeleket képes érzékelni a készülék, a mesterséges intelligenciás szívritmusmérő motorral pedig több algoritmus is a zajcsökkentésen dolgozik. A HONOR Watch GS 3 így jelentősen javítja a funkció pontosságát, precízebb szolgáltatást nyújtva a felhasználóknak.

A készülék több mint 100 edzésmódot támogat, így a lelkesedésnek még a karácsonyi szezonban sem kell alábbhagynia. Precíz útkövetési képességeivel és a beépített L1/L5 duplafrekvenciás GNSS navigációs rendszerével remek a futáshoz, biciklizéshez vagy túrázáshoz.

A stílusos és tartalmas HONOR Watch GS 3 éjfekete színekben kapható és remek választás lehet a tudatos barátoknak vagy családtagoknak. A kijelző is személyre szabható, így igazán egyedi ajándék lehet a fa alá azoknak, akik ügyelnek egészségükre és törekednek a sportos életformára.

A felsorolt termékek és egyéb készülékek az eMAG és az Euronics kínálatában érhetők el a linkekre kattintva.

2022.12.04.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+