MojAndroid
(x) hirdetés

A Nothing bejelentette legújabb fülhallgatóját, az Ear (stick)-et. 12,6 mm-es egyedi hangszóróval, akár 29 órás lejátszási idővel és kényelmes, félig a fülbe helyezhető kialakítással erőteljes hangzást biztosít, miközben viselése szinte észrevétlen.

„Az értékesített termékeink száma hamarosan eléri az egymilliót, és alig várjuk, hogy új fülhallgatónk is minél több felhasználóhoz eljusson. Az Ear (stick) a kényelem és minőségi hangzás fantasztikus egyvelege. A rúzs formát mintázó tok pedig egyedi, csavaros záródással teszi még praktikusabbá a használatot.” – mondta el Carl Pei, a Nothing vezérigazgatója és társalapítója.

Kényelem mindenek felett

A félig fülbe helyezhető (half in-ear) kialakításnak köszönhetően az Ear (stick) viselése szinte észrevétlen. Az egyedi, hengeralakú tokot a sminktermékek formája ihlette. A fülhallgató kevésbé zavaró módon illeszkedik hallójárathoz, és természetesebb érzést biztosít felvéve. Ergonomikus kialakítását több 100 felhasználó bevonásával tesztelték.

Erőteljes hang

A hangok a Nothing Ear (stick) egyedi dinamikus hangszórójával kelnek életre. A piacon kapható legmagasabb minőségű drivermágnesek használatával és a membrán megerősítésével a hangminőség a legmagasabb és legalacsonyabb frekvenciákon is egyenletes marad.

A Bass Lock technológiával semmi sem vész el. Az intelligens szoftver felméri a felhasználó hallójáratának formáját és a fülhallgató illeszkedését, érzékelve, hogy a viselés során mennyi basszus veszik el. A hangszínt automatikusan kompenzálja, így minden alkalommal erőteljes mély hangokat biztosít.

Clear Voice Technology 

Az Ear (stick)-ben a Clear Voice Technology új generációja dolgozik, három nagyfelbontású mikrofonnal és továbbfejlesztett algoritmussal kiszűrve a hangos háttérzajokat. A beszélő hangját felerősíti, így nagy szélben vagy tömegben is jól hallgató.

Gyors és egyszerű csatlakoztatás

Az Ear (stick) újratervezett antennával rendelkezik, amely az arctól távolabb helyezkedik el, minimalizálva a jelblokkolást. A Nothing Phone (1) okostelefonon játék közben pedig automatikusan átvált alacsony késleltetésű üzemmódba a hihetetlenül pontos hang- és grafikai egyezés érdekében. Emellett a Fast Pair funkcióval könnyedén csatlakozik bármely Android készülékhez.*

Egész napos üzemidő

Az Ear (stick) akár 7 órányi zenelejátszást biztosít a fülhallgatóval, és akár 3 órányi beszélgetési időt. A töltőtok további 22 órányi használatról gondoskodik. A tok akár 2 órányi lejátszási időt biztosít mindössze 10 percnyi töltéssel.**

Elérhetőség

Az Ear (stick) Magyarországon 2022. november 4-től érhető el elsőként az iStyle és az eMAG kínálatában, 51.900 forintos bruttó végfelhasználói ártól.

_________________

* Kompatibilis Android eszközhöz azonnali csatlakoztatás. Csak nyisd ki a tokot, és nyomd meg a csatlakoztatás gombot.

** Az akkumulátor üzemideje az Ear (stick) beállításának, használatának, környezeti és egyéb tényezőknek a függvénye.

2022.11.11.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+