MojAndroid
(x) hirdetés

Aggódsz a környezeted levegőminősége miatt, és amikor kinyitod az ablakot, úgy érzed, hogy valójában a világot szellőzteted, nem pedig az otthonodat? Nem titok, hogy télen kicsit rosszabb a légzés. A fűtési szezonban, amikor a szmog szintje a legmagasabb, érdemes vigyázni az egészségünkre, és felszerelkezni a legújabb generációs légtisztítóval. Ez nemcsak ránk, hanem szeretteinkre és a házba látogató vendégekre is pozitív hatással lesz. Vigyázz egészségedre és teremts együtt tökéletes életteret a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite légtisztítóval!

A levegő új generációja

Rendeld meg a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite-ot a Mi-Home.hu oldalán!

A legmagasabb minőséget a lenyűgöző 360m³/h CADR tükrözi. Mi az a CADR? A készülék levegő hatékony tisztítására való képességének általános szintje. A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite esetében ez azt jelenti, hogy egy óra alatt akár 360m³-t is képes kiszűrni! A működési hatótávolság 43m², tehát a Xiaomi legújabb légtisztítója a legnagyobb helyiségeket is könnyedén felfrissíti! Jelentős területet kell megszűrnöd? A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite a tökéletes választás számodra!

Ízléses torony

A Xiaomi márkájú légtisztítók hozzászoktattak minket az egyedi stílusukhoz. A hófehér szín csak megerősíti, hogy ezt a berendezést egyetlen céllal hozták létre – hogy maximális szűrési teljesítményt nyújtson otthonodban. A jellegzetes toronyszerű kialakításnak nagyon fontos feladata van. A 360°-os légbeömlő lehetővé teszi a maximális áteresztőképességet, és garantálja, hogy egyetlen porszem sem menekülhet el a készülék hatalmas teljesítménye elől, még akkor sem, ha egy ügyes felhasználó úgy dönt, hogy a ház hátsó részében rejti el.

Érzed?

Ha egyszer elindítod a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite légtisztítót, már nem tudod azt kiszimatolni, amit nem szeretsz! A légtisztító legújabb modellje hatékonyan megszünteti a szerves illékony vegyületek okozta kellemetlen szagokat, valamint a főzés során keletkező, vagy a cuki háziállataink által kibocsátott szagokat. Mindez az aktív szénnel felfegyverzett, nagy hatékonyságú szűrőnek köszönhető. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy 1,8-szor hatékonyabban vonja be a kellemetlen szagokat, mint egy hagyományos szűrő. Felejtsd el a kellemetlen szagokat otthonodban, és lélegezz fel!

Állandó előnézet

Rendeld meg a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite-ot a Mi-Home.hu oldalán!

A tisztítás előrehaladását az intuitív Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban ellenőrizheted. Ebből mindent megtudhatsz a levegőminőségi szintről, ellenőrizheted a tisztítási módot, és emlékeztetőt találsz a szűrő cseréjére. Ezeken a legfontosabb adatokon kívül olyan információkat is láthatsz, mint a páratartalom és a környezeti hőmérséklet a közvetlenül a légtisztító előlapján található, jól látható LED kijelzőn. A képernyő alján található kijelző a környezet aktuális szennyezettségi szintjéről tájékoztat, zöldtől pirosig terjedő színekkel. A kényelem sosem elég, ezért a Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite támogatja a hangvezérlést is a Google Assistant és Alexa alkalmazásokon keresztül.

2022.11.05.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+