MojAndroid
(x) hirdetés

A HMD Global bemutatta legújabb flip telefonját, de ez nem egy összecsukható zászlóshajó, hanem egy alapfunkciós telefon. A Nokia 2780 Flip egy jó öreg kagyló kialakítással, T9-es billentyűzettel és érintőképernyő nélkül érkezik.

A telefon belsejében 2,7 hüvelykes TFT-kijelző található, kívül pedig egy másik, 1,77 hüvelykes átlójú. A hátlapon helyet kapott egy 5 MP-es kamera is, amely fixfókuszos és LED vakuval rendelkezik.

A 2780 Flip Qualcomm 215 lapkakészlettel érkezik, amely négymagos, 1,3 GHz-es CPU-val és X5 LTE modemmel, 150 Mbps-os csúcssebességgel.

A telefon támogatja a VoLTE-t és az RTT-t – a valós idejű szöveges üzenetküldést, amely lehetővé teszi az üzenetek küldését hívás közben.

A Nokia 512 MB belső tárhellyel és 4 GB RAM-mal szerelte fel a telefont, amely elég érdekes, hiszen egy funkcionalitású telefonnak nincs szüksége ennyi memóriára. A telefonon KaiOS 3.1 fut, és olyan funkciókat kínál, mint az FM-rádió és az MP3 lejátszás, valamint a Wi-Fi 802.11 b/g/n szabvány támogatása.

Az 1450 mAh-s akkumulátor kivehető, ami manapság igazi ritkaság. A telefon két különböző színbe – piros és a kék – lesz elérhető.  Az ár 90 dollár, az értékesítés november 15-én kezdődik az Egyesült Államokban.

(via)

2022.11.03.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+