MojAndroid
(x) hirdetés

Egy elektromos pumpát könnyű szeretni, különösen azért, mert több szorult helyzetből is kihúzhat. Az alacsony abroncsnyomás figyelmeztető lámpa aggasztó lehet, ha egy lelket sem látsz az úton, és a következő benzinkút több kilométerre lehet. Jó ötlet, ha utazás előtt felkészülsz az ilyen váratlan akadályokra. Ma arra a kérdésre válaszolunk, hogy mit vigyél magaddal, hogy ne érjen meglepetés semmilyen forgatókönyv.

Az újdonság felfrissült arca

Rendeld meg a Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S-t a Mi-Home.hu oldalán!

A megbízható Xiaomi Portable Electric Air Pump már megtalálta a helyét a weboldalunkon. Olyan gyorsan szerzett stabil pozíciót a lifestyle/utazás kategóriában, hogy még lehűlni sem volt ideje a megjelenése után. Az utód azonban máris megérkezett. Sosem lehet elég újdonság… Ezért van az, hogy a megbízható elektromos pumpa utódjáról hallva sokan virtuális sorban állnak, hogy minél hamarabb beszerezhessék. Készen állsz arra, hogy megismerd a klasszikus továbbfejlesztett változatát? Ha igen, nézd meg, mit tud a Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S!

Van helye az innovációnak?

Egyhangúlag állíthatjuk, hogy a Mi Portable Electric Air Pump minden körülmények között jól teljesít. Könnyű, hatékony és kompakt kialakításának köszönhetően pedig bármilyen hátizsákban elhelyezhető. Mit szólnának büszke tulajdonosai a még hatékonyabb utódhoz? Elhagynák az eddig méltatott Mi Portable Electric Air Pumpot a fiatalabb Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S javára? Hogy megtudjuk, összehasonlítjuk ezeket a jelölteket.

A bajnokok csatája

Értékelésünket olyan adatokra alapozzuk, amelyekkel nem lehet vitatkozni. A TÜV SÜD Certification and Testing jóvoltából hozzáférünk a 68.189.21.0233.01 számú vizsgálati jelentéshez. Így tehát ismerjük a Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S hordozható elektromos pumpa teljesítményének összehasonlítását az említett Mi Portable Electric Air Pump készülékkel. A tesztek szerint az új készülék légáramlása akár 114%-kal nagyobb az elődjéhez képest. A Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S egyetlen töltéssel 45%-kal több gumiabroncsot képes felfújni, mint a Mi Portable Electric Air Pump. A két megoldás közötti teljesítményjavulás szabad szemmel is látható. Ez egyértelműen jelzi, hogy a teljesítmény felsőbbrendű korszaka következik, és a Mi Portable Electric Air Pump a kimagasló teljesítménye ellenére a Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S árnyékába bújhat…

Előnyök, amelyeket lehetetlen figyelmen kívül hagyni

Rendeld meg a Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S-t a Mi-Home.hu oldalán!

A sebesség, a megnövekedett teljesítmény és a könnyűség mellett a Xiaomi új elektromos pumpája még sok más előnyt is rejt. A végén még fel is fedjük az egyiket. Az új Xiaomi kompresszor egy kicsi, de rendkívül hasznos lámpával van felszerelve. Ez akkor jön jól, ha sötétedés után kell felfújni egy gumiabroncsot vagy egy labdát. Ezt a megoldást különösen télen értékeljük, amikor a hőmérséklet nem kedvez ahhoz, hogy a kezünket kitegyük a fagyos hidegnek. Csak csatlakoztasd és helyezd el a Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S-t, és nemcsak a defektről gondoskodik, hanem a sötétséget is megvilágítja. Okos, igaz? Ha hozzánk hasonlóan szereted az újdonságokat, várd őket velünk együtt. Ki tudja, talán hamarosan érkezik valami újdonság a weboldalunkra?

(mi-home.hu)

2022.10.29.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+