MojAndroid
(x) hirdetés

A Microsoft a Windows 11 mellett bevezette az úgynevezett WSA-t (Windows Subsystem for Android), amelynek célja, hogy a két operációs rendszert különböző integrációkkal közelebb hozza egymáshoz. A Microsoft most csendben közzétette a WSA frissítési ütemtervét, amely megerősíti, hogy az Android 13 támogatása úton van.

Az Android 13 integrációt a Microsoft néhány hasznos új funkcióval szeretné kiegészíteni. Az egyik ilyen az egyszerű fájlátvitel a WSA-tároló és a Windows között, amivel a telefon és a számítógép közötti fájlmegosztás ugyanolyan egyszerű lesz, mint a drag-n-drop módszer.

A „kép a képben” funkcióval a WSA ablakos módban futhat a natív Windows-alkalmazásokon, míg a „parancsikonok” funkcióval könnyebben hozzáférhetünk néhány funkcióhoz vagy alkalmazáshoz a telefonunkon, közvetlenül a számítógépről.

Ne feledjük, hogy a WSA és a kapcsolódó funkciói bizonyos piacokra korlátozódnak, és a szélesebb körű bevezetés 2023 elején várható. A Microsoft a közelmúltban számos fejlesztést és új funkciót vezetett be a WSA-ban, például nyomtatási lehetőséget, helymeghatározást, másodlagos kijelzőt és mikrofon hozzáférést is.

(via)

2022.10.21.

Ezeket már olvastad?

+