MojAndroid
(x) hirdetés

A Lenovo bemutatott egy olyan koncepció készüléket, amely függőlegesen “megnyújtható”, így egy kompakt telefonból, egy ideális méretű, jól használható készülékké változik.

A Lenovo által közzétett videóban láthatjuk, hogy a telefonon megjelenő tartalom is dinamikusan alkalmazkodik a telefon méretéhez, bár elképzelhető, hogy ez csak a stock alkalmazások esetében fog működni, és az egyedi appokhoz a fejlesztőknek kell majd hozzányúlniuk.

Bár az LG felhagyott a telefon gyártással,  nemrég napvilágott látott egy videó, amelyen egy hasonló, végül meg nem valósult telefont láthattunk. Az LG megoldása vízszintesen nyúlt ki, és normál méretű telefonból egy kis táblagéppé bővült. A Lenovo ötlete az összecsukható Razrhoz hasonló, csak ahelyett, hogy a telefont összecsuknánk, tetszés szerint bővíthetjük vagy szűkíthetjük. 

Az LG koncepcióját nagyon lelkesen fogadta a közönség, így valószínűleg a koreiai gyártó azóta már bánja, hogy másképp döntött a gyártásával kapcsolatban, meglátjuk, hogy a Lenovo elképzelése mennyire lesz népszerű a piacon.

(via)

2022.10.19.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+