MojAndroid
(x) hirdetés

Egy friss szivárgás a szokásos – és általában meglehetősen pontos – Yogesh Brar-től, felfedte a Samsung Galaxy S23 lehetséges specifikációit.

Nagyjából ugyanazt a hardvert láthatjuk, mint az S22-nél, a szokásos chip- és szoftverfrissítésekkel.

  • A motorháztető alatt állítólag a még be nem jelentett Snapdragon 8 Gen 2 SoC lapul
  • A telefonon az Android 13-alapú One UI 5 fut majd
  • A pletykák szerint ezúttal több piac is megkapja az S23 sorozat Qualcomm változatát a Samsung Exynos változata helyett
  • Ha hinni lehet a kiszivárgott specifikációknak, akkor az akkumulátor kapacitása is megnövekszik, bár nem jelentősen: úgy tűnik, hogy 3900 mAh-s akkumulátort láthatunk majd az S22 3700 mAh-s cellájához képest.

A telefon többi specifikációja valószínűleg változatlan marad, de lesz néhány tervezési finomítás.

Galaxy S22 Ultra, te vagy az?

Az S23 ugyanazt az 50 MP-es fő kamerát, 12 MP-es ultraszéles lencsét és 10 MP-es teleobjektívet kaphatja meg, mint a Galaxy S22. A korábban kiszivárgott rendereken már láthattuk a Samsung azon tervét, hogy megváltoztatja a kamera kialakítását. A megemelt kamerasziget helyett három függőlegesen egymásra helyezett érzékelőt láthatunk, amelyek közvetlenül a telefon testén ülnek, mint például a Galaxy S22 Ultra-n.

Az S23 alapmodell állítólag 8 GB RAM-ot és 128 vagy 256 GB tárhelyet kaphat, csakúgy, mint az idei modell, plusz ugyanaz a 6,1 hüvelykes AMOLED kijelző érkezhet 120 Hz-es frissítési gyakorisággal.

A telefon valamikor jövő év elején debütálhat, de hogy pontosan mikor, az leghamarabb csak januárban derülhet ki.

 

2022.10.18.

Ezeket már olvastad?

+