MojAndroid
(x) hirdetés

A Verizon a Las Vegas-i Mobile World Congressen bejelentette, hogy két másik óriásvállalattal, a Qualcommmal és a Razerrel összefogott a világ első 5G képes kézikonzolának piacra dobása érdekében. Az új készülék a Qualcomm Snapdragon G3X Gen 1 Gaming Platformját fogja használni, és kifejezetten úgy tervezték, hogy a felhasználók a leginkább hardvert igénylő játékokkal játszhassanak útközben.

A Razer Edge 5G névre keresztelt konzol lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a játékokat letöltse és úgy játsszon, de arra is van lehetőség, hogy streamelje ezeket közvetlenül felhőből az 5G Ultra Wideband hálózaton keresztül.

Sajnos a Wi-Fi támogatásról nem esik szó, de ha hiányozni fog ez a nagyon fontos funkció, akkor az érkezéskor nagy valószínűséggel nem számíthat majd sok jóra. A Verizon szerint a készülék Androidot fog futtatni, de arról nincs szó, hogy az operációs rendszer melyik verzióját kapja majd meg.

Egyebet nem árult el a Verizon, de a szolgáltató azt mondta, hogy a Razer és a Qualcomm együttműködésével készült 5G-s kézi játékeszköz hivatalosan is bemutatkozik a RazerConon, október 15-én, így jövő héten számíthatunk a bejelentésre.

2022.10.08.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+