MojAndroid
(x) hirdetés

A Youtube folyamatosan azon dolgozik, hogy a lehető legtöbb felhasználót terelje át prémium csomagba, ezzel minél több profitot realizálva. Gondolhatnánk, hogy a cél elérése érdekében újabb és újabb funkciókat kínál az előfizetőknek az óriás, de nagyobbat nem is tévedhetnénk.

Egy a redditen megjelent bejegyzés szerint több felhasználó is azt vette észre, hogy a videóknál eltűnt a 4K minőség, az már csak a Premium csomagban érhető el számukra.

Az megszokott, hogy a fejlesztők először egy-egy kisebb csoporton próbálnak ki egyes funkciókat a globális bevezetés előtt, de ez egy elég furcsa lépés a Google részéről, amely egyelőre nem is kommentálta az értesüléseket, így az sem világos, hogy hol, mikor és milyen feltételekkel módosulhatnak a lejátszási opciói a felhasználóknak.

Ide haza egyébként a Youtube Premium csomagját egy hónapos próba után 1790 Ft-ért vehetünk igénybe, ami nem feltétlenül sok, de a többi szolgáltaltatással összeszámolva már nem biztos, hogy megéri a 4K élményért. Meglátjuk.

2022.10.04.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+