MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus a hét elején bepillantást engedett a Nord Watch designjába, amivel megerősítette, hogy az okosóra 1,78 hüvelykes színes AMOLED-képernyővel érkezik, 448×368 pixeles felbontással és 500 nites csúcsfényerővel. Most a Nord Watch új renderjei kiszivárogtak az internetre, ebből már tudható, hogy az óra fekete és kék színekben lesz kapható.

A renderekből az is kiderül, hogy a OnePlus Nord Watch pulzusfigyeléssel, véroxigénszint méréssel és alváskövetéssel is rendelkezni fog. Az okosóra emellett méri a stressz szintjét, számolja a napi lépéseket, az elégetett kalóriákat és támogatja a nők egészségi állapotának nyomon követését. A forrás azt állítja, hogy a OnePlus Nord Watch szíjai szilikonból készülnek, az óra pedig N Health oprendszerrel érkezik, megerősítve egy korábbi szivárgást, amely megmutatta nekünk az alkalmazás felhasználói felületét.

A OnePlus Nord Watch ezek mellett Bluetooth 5.2-e kapcsolattal, Android és iOS kompatibilitással érkezik, az akksi kapacitása pedig akár 10 napos is lehet, 30 napos készenléti idővel.

A OnePlus Nord Watch 105 edzésmódot támogat majd, 1,78 hüvelykes kijelzője pedig a pletykák szerint 60 Hz-es frissítési gyakorisággal és 326 ppi pixelsűrűséggel rendelkezik. Az óra elvileg holnap érkezik és a OnePlus oldaláról lesz megrendelhető.

(via)

2022.09.23.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+