MojAndroid
(x) hirdetés

A Sony néhány napja piacra dobta az Xperia 5 IV-et, amely egy zsebbarát, csúcskategóriás Android telefon. Úgy tűnik, hogy a cég hamarosan újabb terméket jelenthet be, erre utalhat a cég Xperia Twitter-fiókja által megosztott üzenet is: szeptember 12-én, csütörtökön délután 4 órától új Sony esemény a Youtubeon. A mobilgyártó egy videós előzetest is közzétett, amit alább meg is nézhettek.

Nincs hivatalos információ arról, hogy a cég mit jelenthet be ezen a napon, de a teaser egyértelműen jelzi, hogy a termék „profi játékosoknak és streamereknek készült”. Nem tudjuk, hogy ez mit jelent, de határozottan mobileszközökhöz kapcsolódik, mivel a Sony Xperia üzletága ad otthont az eseménynek.

Úgy sejtjük, hogy a bejelentés egy új mobilos, kézi konzoltól a gamertelefonig bármi lehet. Idén év elején a vállalat a BackBone-nal együttműködve elindította a BackBone One PlayStation Edition kontrollert, amely egyelőre csak iOS-el kompatibilis, így tehát lehetséges, hogy a bejelentés ennek az androidos verziója lehet.

Egy gamertelefon azonban érdekesebb lenne, mivel a Sony a 2011-es Sony Ericsson Xperia Play óta nem adott ki ilyen készüléket. Akkor azt a telefont egy kihúzható játékpaddal szállították, amely az akciógombokon túl kettős érintőpadot tartalmazott. Szívesen látnánk egy hasonló dizájnnal rendelkező utódot, 2022-es specifikációkkal és persze hozzáféréssel a Sony hátsó játékkatalógusához.

Szeptember 12-én minden kiderül, érdemes lesz követni a Sony eseményét.

(via)

2022.09.08.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+