MojAndroid
(x) hirdetés

Kínában már kaphatók az iPhone 14 klónok, amelyek az eszköz számos dizájnelemét utánozzák, hogy megtévesszék a gyanútlan vásárlókat, vagy olcsó módot biztosítsanak, hogy egyesek olyan eszközt vásárolhassanak, amely úgy néz ki, mint a legújabb iPhone.

A klónok, amelyek néhány héttel ezelőtt kezdtek megjelenni a kínai közösségi média platformokon, megpróbálják tükrözni az iPhone 14 Pro pletykák szerint nagyobb hátsó kameratömbjét és a „pill and hole-punch” kijelzőkivágásokat, amelyek helyettesítik az iPhone 13 Pro bevágását. Még a doboz is arra törekszik, hogy pontosan utánozza azt, amit az ‌iPhone‌ vásárlók elvártak, egészen a vonalkódokig, a ragasztófülekig és a tartozékokig.

Úgy tűnik, hogy az eszközök az Android gyári verzióját futtatják, amelyet egy launcherrel formáltak az iOS megjelenésére, így egyszerűen úgy néz ki, mint az iOS, de nyilvánvalóan nem képes megismételni a valódi élményt amit egy Apple nyújt. Ez a másodlagos érzés kiterjed a hardverre is, amely jelentős eltéréseket mutat a valódi iPhone 14 Pro modellekhez képest, mint például az alsó káva és a hátsó kamera.

Az „Amazing Unboxing” YouTube-csatorna videója közelebbi pillantást vet a klónokra.

Reméljük, az Apple ennél egy kicsit jobb minőséget leplez majd le szerdán :P :)

2022.09.05.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+