MojAndroid
(x) hirdetés

Noha lassan 6 év eltelt már a Playstation VR megjelenése óta, az utód érkezése egyelőre még várat magára. Most azonban némileg közelebb kerültünk a várva várt pillanathoz, azaz pontosabban a tanácstalanság, hisz a Sony végre megtörte a csendet. Elsőként a Playstation francia, majd az amerikai Instagram fiókján is megjelent a rövidke információ, miszerint 2023 elején érkezik majd az üzletekbe a második generációs headset. 

Ennél jóval többet azonban nem tudtunk meg. A technikai paraméterek egy része már régóta nem titok – így a 110º-os látószög és a 2000×2040 pixel felbontású OLED-panelek is ismertek -, ám az árat és a pontos dátumot egyelőre még homály fedi. 

Ha tippelnünk kellene, – és támpontként a 2023 elejébe kapaszkodunk -, akkor január és április közé valószínűsíthető a megjelenés, ám az előrendelések gyaníthatóan korábban megkezdődnek, akárcsak a Playstation 5 esetében. 

Az ár kapcsán felesleges lenne különösebb jóslatokba bocsátkozni, ám az szinte borítékolható, hogy magasabb összeget elkérnek majd a PS VR2-ért, mint amennyiről az előd indult 2016-ban. Azoknak, akik már most úgy döntöttek, hogy mindenképp előrendelik a headsetet, külön jó hír, hogy már az induláskor egy 20 játékot tartalmazó katalógusból válogathatnak, így a rendelkezésre álló tartalomra biztos, hogy nem lesz panasz. 

2022.08.24.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+