MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi tavaly mutatta be a Smart Glasses koncepciót, a prototípus pedig mára valósággá vált, kevesebb mint egy évvel a bejelentés után.

A Mijia Glasses Camera már előrendelhető a cég házon belüli közösségi finanszírozási platformján. A bevezető ár 2499 CNY (körülbelül 370 dollár), amelyért az ügyfelek egy 100 grammos hordható terméket kapnak, egyedi Snapdragon 8-alapú lapkakészlettel, valamint kettős kamerával és 5-szörös optikai zoommal.

A Snapdragon chipet 3 GB RAM és 32 GB tárhely segíti. Az OLED kijelző a Sony terméke, amelynek csúcsfényereje 3000 nit3281 ppi sűrűségű, és TUV tanúsítvánnyal rendelkezik.A kamera 50 MP-es fő érzékelővel rendelkezik Quad Bayer pixel binninggel, míg a másodlagos lencse egy 8 MP-es 5x teleobjektív periszkóp OIS-szel, amellyel akár 100 percnyi videót is rögzíthetünk megállás nélkül.

Az akkumulátor kapacitása 1020 mAh és támogatott a vezeték nélküli töltést 10 W-on. 30 perc töltéssel akár 80%-os töltöttséget is nyerhetünk. Az egyéb specifikációk és funkciók közé tartozik az élő fordítás a képernyőn, valamint a Xiaomi AI-asszisztensének, a XiaoAI-nak a natív támogatása.

A termék a klasszikus közösségi finanszírozási receptet követi – gyűjtsük össze az előrendeléseket, majd a felhalmozott pénzből kezdődhet a gyártás. A későbbiekben a szemüveg ára 400 dollár körüli áron várható.

2022.08.03.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+