MojAndroid
(x) hirdetés

Nem túl rég a Xiaomi bemutatta a népszerű fitness karkötője új generációját, most pedig lehullott a lepel a vállalat eddigi legnagyobb tudású aktivitásmérőjéről, a Mi Band 7 Próról is, ami hiánypótló lehet a kategóriájában.

Xiaomi Mi Band 7 Pro

A készülék még inkább leszűkíti a különbségeket az okosórák és az aktivitásmérők között, hiszen 1,64″-es, 280 x 456 pixel felbontású AMOLED kijelzővel rendelkezik, ami tűéles képet ad, ráadásul a Band 7-hez képest is jóval kifinomultabb, társa ugyanis 192 x 490 képpontot jelenít csak meg. Ami viszont igazán ütőssé teszi, hogy GPS-szel is rendelkezik, amire oly sokan vágytak, ráadásul a GLONASS, a Galileo, a Beido és a QZSS műholdak információit is képes feldolgozni. Nem hiányozhat a mindig aktív kijelző, számlapból pedig 180-nál és több közül lehet választani.

A Xiaomi Mi Band 7 Pro vonzó tulajdonságai közé tartozik még az 5 ATM vízállóság, az akár 12 napos üzemidőt garantáló 235 mAh-s akkumulátor, valamint a 117 fitneszmód. Sőt, véroxigént, pulzust, alvást és stressz szintet is képes monitorozni. Az NFC-ről egyelőre nem tett említést a Xiaomi.

Az európai értékesítés kezdete nem ismert, de nagy az esély, hogy idővel hozzánk is eljut majd a készülék.

(via)

2022.07.26.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+