MojAndroid
(x) hirdetés

Kísértésbe estél, hogy új aktivitásmérőt vegyél? Jó hírünk van a számodra, partnerünknél a Mi-Home.hu-nál már elérhető a világelső Mi Smart Band 6 utáni, új modell! A mai bejegyzésünkből megtudhatod, miért érdemes éppen erre a kütyüre fogadnod.

Figyelj az egészségedre és az alvásod minőségére

Valószínűleg sokszor elért már téged is a reggeli fáradtság, amit egy álmatlan éjszaka okozott. Néha a látszólag jó éjszakai alvás sem biztosítja a teljes regenerálódást. Ismerd meg jobban az éjszakai ritmusod az alvásminőség-ellenőrző üzemmód használatával, és szerezz nagyobb rálátást az alapvető pihenésedre.

Új lehetőségek az önkifejezésre

A 1,62 hüvelykes képernyő testreszabása még egyszerűbbé válik a Xiaomi Band 7-en, és még több lehetőséget is kínál! A rendszerháttér több, mint száz változata és az új pántszínek még több szórakozást nyújtanak az újdonságunk használata során. Készítsd el a Xiaomi Smart Band 7-et magadnak, anyukádnak, apukádnak vagy gyermekednek, mindannyiuk számára egyedi stílussal fűszerezve!

Minden edzés pontos értékelése

A napod nagy részét a számítógép előtt töltöd? Vagy nagyon aktív életmódot folytatsz? A Xiaomi okoskarkötővel pillanatok alatt mérheted az elégetett kalóriák szintjét, a SpO₂-t vagy ellenőrizheted a pulzusszámod. Válaszd ki, milyen sportot űzöl éppen, hogy a legpontosabb aktivitásmérést kaphasd. Gyeplabda, golf vagy esetleg kötélhúzás? Találd meg kedvenc sportágad a több, mint 110 elérhető lehetőség közül.

Ne hagyd, hogy az elemek legyőzzenek!

Nem adod fel könnyen, és a rossz időjárás, az eső és a villámlás ellenére sem ijedsz meg az edzéstől? Ez tökéletes! Nem fogsz csalódni, ha megtudod, hogy a Xiaomi Band 7 5ATM vízálló minősítéssel rendelkezik. Ússz, fuss és táncolj az esőben, amikor csak kedved tartja.

Nézd meg a az új Xiaomi Smart Band 7-et a Mi-Home.hu oldalán!

2022.07.20.

+