MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung bemutatja az első 240 Hz-es, 4K felbontású gaming monitorát, az Odyssey Neo G8-at.

 A Samsung, a gaming monitorok egyik globális piacvezető vállalata bejelentette a 2022-es Odyssey G85NB, G75NB és G40B gaming monitor termékcsalád érkezését a még jobb és élethűbb játékélményért. A G85NB – a márka első 240 Hz-es 4K felbontású gaming monitora – 32 colos méretben lesz kapható, és szuperrealisztikus képminőséget, gyors válaszidőt, valamint prémium teljesítményt kínál.

Odyssey Neo G8 (G85NB) – Páratlan sebesség és felbontás

Az új, 32 colos átmérőjű Odyssey Neo G8 a Samsung első és leggyorsabb monitora, amely a Quantum Matrix technológiával ellátott 4K (3840 x 2160) felbontású, 1000R ívelt VA panelt 240 Hz szupergyors frissítési rátával és 1 ms válaszidővel (GtG[1]) kombinálja. A 4K felbontást a DCI-P3 színskála 95%-át elérő színskála is támogatja. A Neo G8 formatervét az Odyssey Neo G9 ikonikus stílusa ihlette, letisztult külsőt kölcsönözve neki, amely tele van prémium játékteljesítményű funkciókkal.

Az AMD FreeSync Premium Pro technológiával a gaming monitor kiemelkedő 4K 240 Hz-es frissítési rátája és rendkívül alacsony, 1 ms-os válaszideje lehetővé teszi a gamerek számára, hogy az élethű pontosságnak köszönhetően maximálisan kibontakoztathassák képességeiket, és szinte bármilyen játékkörnyezetben a még magasabb színvonalon versenyezhessenek. A Neo G8 a Quantum Mini LED technológiát is alkalmazza, amely lehetővé teszi a sűrűn elhelyezett LED-ek ultrafinom és precíz vezérlését, így a gamerek a sötét és világos jeleneteket is úgy érzékelhetik, amilyennek azokat eredetileg is szánták. Emellett a Quantum HDR 2000-nek köszönhetően 2000nit csúcsfényerősséggel és a millió az egyhez statikus kontrasztaránnyal a legfinomabb részleteket is kiemeli a játékban való elmélyülés érdekében.

A monitor hátoldalán található központi világítás, a CoreSync technológia automatikusan érzékeli a képernyőn megjelenő színeket, és azokat valósághűen vetíti ki, hogy még tökéletesebb legyen a játékban való elmerülés érzete.

Az Odyssey Neo G8-at úgy alkották meg, hogy innovatív funkciók széles választékát kínálja a játékélmény fokozása érdekében. A monitor az új, Matt kijelzőtechnológiával lett felszerelve, amely drasztikusan csökkenti a csillogást és a tükröződést, minimalizálva a zavaró tényezőket, így a felhasználók az eléjük táruló tartalomra koncentrálhatnak. A monitor ergonomikus állványának[2] köszönhetően a képernyő szabadon mozgatható, beállíthatjuk a számunkra legkomfortosabb magasságot, dönthetjük, elforgathatjuk, illetve a VESA[3] szabványnak köszönhetően egyszerűen rögzíthető is.

A G85NB-t nemrég elismerték innovatív technológiájáért, és a CES 2022 Legjobb Innováció gaming kategóriájának a győztese lett, valamint a CES 2022 Innovációs Díját is elnyerte, szintén gaming kategóriában.

Odyssey Neo G7 (G75NB) – Merüljön el a prémium Mini-LED technológiában!

A Samsung tovább bővíti Odyssey gaming monitor-kínálatát az új Odyssey Neo G7 modellel, amely egy 32 colos átmérőjű 4K (3840 x 2160) felbontású, 1000R ívelt VA panelt kínáló, 165 Hz-es frissítési rátával és 1 ms válaszidővel (GtG) rendelkező, prémium játékteljesítményt nyújtó monitor.

Ezt a teljesítményt számos, az Odyssey Neo G8 modellel megegyező funkció biztosítja, beleértve az AMD FreeSync Premium Prot, a Quantum Mini LED technológiát, valamint a Quantum HDR 2000-t 2000nit csúcsfényerősséggel és a millió az egyhez statikus kontrasztaránnyal a kiváló megjelenítés érdekében, amely a gamereket bármilyen játék virtuális világában elmeríti.

A teljes elmélyülést fokozza a monitor hátoldalán található központi világítás, CoreSync Lighting technológia, amely a tartalmakat világos és élénk színekkel kelti életre, így még emlékezetesebb élményt nyújt.

Az ergonomikus állvány és az Auto Source Switch+ funkció biztosítja, hogy a felhasználok minél kényelmesebben, gördülékenyebben dolgozhassanak, játszhassanak. A játékosok is gyorsabban juthatnak el a tartalmakhoz anélkül, hogy több bemeneti forrás között kellene váltogatniuk, egyszerűen csak bekapcsolják a számítógépet, és a monitor azonnal felismeri a bemeneteket és átvált közöttük.

Odyssey G4 (G40B) – Jövőbemutató design, rengeteg alapvető játékfunkcióval

A G40B kiváló választás azoknak a játékosoknak, akik olyan monitort keresnek, amely minden alapvető játékfunkciót tartalmaz, jövőbemutató kialakítással. A 25 és 27 colos méretben kapható Full HD felbontású (1 920 x 1 080) G4 szupergyors 240 Hz-es frissítési rátát, 1 ms válaszidőt (GtG), széles betekintési szögű IPS panelt és HDR10 támogatást kínál a magasabb szintű játékélmény érdekében. Ezt tovább fokozza az AMD FreeSync Premium és a G-SYNC kompatibilitás a zökkenőmentes játék érdekében. A felhasználók emellett kényelmesen elhelyezkedhetnek az ergonomikus állványnak köszönhetően, beállíthatják a magasságot, dönthetik, elfordíthatják és elforgathatják a monitort, hogy megtalálják a tökéletes játékra alkalmas pozíciót.

A Samsung gaming monitorok, az Odyssey G85NB 539 900 forintos, a G75NB 459 900 forintos és G40B 131 900 forintos ajánlott fogyasztói áron  július végétől lesznek elérhetőek Magyarországon. További információkért látogasson el a következő weboldalra:  https://www.samsung.com/hu/monitors/gaming/

2022.07.23.

+