MojAndroid
(x) hirdetés

Frissült a Telekom TV SmartBox beltéri egységeinek szoftvere, az új felület mellett olyan fantasztikus funkciók is érkeznek, mint az egyéni csatornasorrend beállításának lehetősége, valamint az egyszerűsített bejelentkezés, írja a HWSW.hu

A cég még áprilisban jelentette be, hogy a tavaly bevezetett androidos beltéri egységek új szoftvert kapnak.

A szolgáltató friss közleménye szerint a következő hetekben fokozatos terelési ütemterv szerint válik láthatóvá a SmartBox beltéri egységek frissített szoftvere a Telekom TV előfizetői számára. Június végén a Telekom a TV GO webes felhasználói felületét alakította át, hogy mobilon és PC-n egységes felhasználói felület fogadja a tévézőket, és most kerülnek sorra a beltéri egységek.

Az új szoftverkiadás középpontjában egy teljesen megújult felhasználói interfész áll, és az új felület a korábbinál nagyobb hangsúlyt helyez a tartalmak bemutatására. Az előfizetők a nyitóoldalon továbbra is rögtön válogathatnak a szolgáltatás kínálatából, de az eddigi egysoros megjelenítés helyett már több információ jelenik meg a felületen, és valamennyire egyszerűbbé válik a különböző műfajok és aktuálisan futó műsorok közti navigálás.

Egyszerűsödik és gyorsabbá válik a bejelentkezési folyamat: első bejelentkezéskor az eszköz alapú azonosításnak köszönhetően a későbbiekben nem lesz szükség a Telekom fiók adatok megadására, a bejelentkezés gombra kattintva automatikusan megtörténik a háttérben. Ezen felül a rendszer indulását követően nem jelenik meg többé automatikusan a főmenü, mely a Telekomhoz érkezett visszajelzések alapján zavarta a felhasználók jelentős részét.

2022.07.21.

Ezeket már olvastad?

+