MojAndroid
(x) hirdetés

És persze a kistestvérét a Band 7-et.

A Huawei Band 7 egy diszkrét okosóra, amely ideális lehet azok számára, akik kicsire és könnyű kütyüre vágynak. Az óra tömege mindössze 16 gramm, vastagsága pedig csak 9,99 mm.

A képernyő 1,47 hüvelykes AMOLED kijelző rendkívül keskeny kerettel. Annak ellenére, hogy vékonyabb, mint sok versenytárs óraszíja önmagában, a Band 7 továbbra is elegendő energiát biztosít két hét átlagos használathoz. A Huawei új modellje egy sor olyan funkciót tartalmaz, amelyek egy modern okosórától elvárhatók, beleértve a véroxigén-érzékelést, az alvásfigyelést, a pulzusfigyelést, az NFC fizetési funkciót, a több ezer választható tárcsát és a 96 különböző sportolási módot, amelyek gyakorlatilag bármilyen gyakorlathoz illeszkednek. A Huawei szerint az óra 50 méterig vízálló. A Band 7 továbbfejlesztett telefonintegrációt is tartalmaz, beleértve a zenevezérlést, a kamera távvezérlését, a gyors választ és a telefonhívások fogadásának lehetőségét.

A Band 7 négy színben: fekete, zöld, rózsaszín és piros és kb. 40 dolláros áron lesz elérhető.

A GT 3 Pro a GT 3 következő fejlesztése, amely kifinomult esztétikát biztosít. A 46 mm-es modell titán vázzal és zafírüveg kijelzővel érkezik a maximális tartósság érdekében, míg a 43 mm-es modell kerámia vázat kapott. A Band 7-tel ellentétben, amely inkább fitneszkütyünek tűnik, a GT 3 Pro egy hagyományos óra, amely okosórának álcázza magát. A klasszikus megjelenés alá azonban a Huawei számos fejlesztést pakolt be, amelyek között nem utolsósorban az akkumulátortechnika szerepel. Az akkumulátor 30%-kal gyorsabban töltődik, és mindössze 10 perc alatt képesek lehetünk 25%-ra feltölteni. Ezen túlmenően, a nagyobb modell a legtöbb felhasználó számára két teljes hétig kibír egy töltéssel vagy nyolc napos intenzív használattal. A kisebb modellnek egy teljes hét átlagos használatot kell biztosítania, vagy négy nap intenzív használatot. Egy másik jelentős fejlesztés a vízszigetelés, az új modell akár 30 méteres szabad merülésre is alkalmas. Az óra 100 különböző sportolási módot is tartalmaz, köztük több mint 300 golfpálya információit és minden olyan eszközt, amelyre a játékosnak szüksége van a játékhoz.

A GT 3 Pro kb. 380 dolláros áron kerül a piacra.

 

2022.05.16.

+