MojAndroid
(x) hirdetés

Lehetséges, hogy Elon Musk mégsem fogja megvenni a Twittert. Legalábbis sokan arra következtetnek a legutóbbi Twitter-bejegyzéséből:

Magyarul a Twitter üzlet Musk szerint ideiglenesen függőben van azon számítások függvényében, amelyek alátámasztják, hogy a spam és kamu fiókok aránya valóban kisebb a felhasználók öt százalékánál.

A szöveg alapján a szakértők szerint Musk elkezdte a kihátrálást a Twitter felvásárlásából, és az Axios szerint a Wall Street, vagyis az amerikai piacok is egyre szkeptikusabbak abban, hogy Musk valóban fel akarja-e vásárolni a Twittert.

Tweetjével persze sikerült megmozgatnia a piacot, a Twitter árfolyama 17 százalékot esett, a Tesláé 5 százalékot emelkedett – az autógyár részvényei a Twitter-üzlet bejelentésekor zuhanni kezdtek, mert a befektetők attól tartottak, hogy a Twitter “rendbetétele” – vagy minek nevezzük Musk nagy magabiztossággal, de látványosan kevés tárgyi ismerettel előadott vad ötletelését arról, hogy hogyan alakítaná át a világ egyik legnagyobb közösségi oldalának moderációs szabályait – minden energiáját elvonná az amúgy sikeres autógyártó vezetésétől. (Via Axios)

(444.hu)

2022.05.13.

+