MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor bemutatta új prémium termékcsaládját a Mobile World Congress 2022 rendezvényen: megjelent a Magic4, a Watch GS3 és az Earbuds 3 Pro füllhallgató is.

A Honor csúcskategóriás okostelefon-családjának legújabb tagja a vadonatúj Honor Magic4 széria, amelyet Honor Magic4 és Honor Magic4 Pro okostelefonok alkotnak. A legújabb készülékek vezető technológiával büszkélkedhetnek, amelyek áttörést jelentenek a dizájn, a kijelző, a fényképezés és videózás, a teljesítmény és az adatbiztonság terén. A márka bemutatta továbbá a Honor Watch GS 3 okosórát és a Honor Earbuds 3 Pro fülhallgatót, bővítve okoseszközeinek portfólióját.

Fotók: AndroidPortal / MojAndroid

„A Honornál folyamatosan arra keressük a választ, hogy mivel tudjuk megkönnyíteni felhasználóink életét, és hogyan biztosíthatjuk számukra a legjobb felhasználói élményt. A Honor Magic széria megmutatja innovatív technológiánkat és tökéletes bizonyítéka elhatározottságunknak, amivel megkérdőjelezzük a szokványos megoldásokat” – mondta el George Zhao, a Honor Device Co, Ltd. vezérigazgatója. „Újraalkotjuk a kiválóság fogalmát a dizájn, a kijelző, a kamera, a teljesítmény és az adatbiztonság terén. A Honor Magic4 széria készen áll arra, hogy megkönnyítse az életet, és varázslatos élménnyel kápráztassa el a felhasználókat.”

(x) hirdetés
2022.03.01.

+