MojAndroid
(x) hirdetés

A kialakult különleges jogrend miatt a DIGIMobil jóváírja előfizetői számára a Magyarországról ukrán alapdíjas telefonszámokra, mobilszámokra irányuló hívások, valamint sms-ek költségét. Ezen szolgáltatások 2022. február 24-től azaz visszamenőleg lesznek ingyenesek, és visszavonásig maradnak érvényben.

A DIGI Mobil kísérleti, nem teljeskörű szolgáltatási területe az általános szerződési feltételek alapján Magyarországra terjed ki, illetve a mobilszolgáltatás barangolás (roaming) funkciója az Európai Unión kívül csak néhány országban elérhető. Ukrajna nem tartozik a társaság roaming partnerei közé.

A rendkívüli jogrendre való tekintettel a társaság úgy döntött, hogy családok közötti kommunikáció támogatása érdekében egyes szolgáltatásait ingyenessé teszi hazai lakossági előfizetői számára. 

A DIGIMobil magyarországi hálózatóból az ukrán alapdíjas telefonszámokra, mobilszámokra irányuló hívások, valamint sms-ek költségét sem számolja fel előfizetőinek, illetve utólagosan jóváírja majd a havi számlákban. Az ingyenes szolgáltatások visszavonásig maradnak érvényben.

Tegnap a Telekom, a Telenor és  Vodafone jelentett be hasonló intézkedést.

(x) hirdetés
2022.02.25.

Ezeket már olvastad?

+