MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus a múlt hónapban mutatta be legújabb okostelefonját, a OnePlus 10 Pro-t amelyek Volcanic Black és Emerald Forest színben érhetőek el. A kínai Weibo közösségi médiaplatformon nemrég megjelent bejegyzésben a OnePlus ma hivatalosan is bemutatta a OnePlus 10 Pro új fehér változatát. A 10 Pro Extreme Edition-t “Panda White” színben érkezik, amely fehér kerámia hátlappal, fekete kameraszigettel és 512 GB beépített tárhellyel rendelkezik. A fekete-fehér kombiánáció a telefonnak Panda-szerű megjelenést kölcsönöz.

 

A OnePlus 10 Pro Extreme Edition ugyanazzal a hardverrel rendelkezik, mint a másik két színben, az egyetlen kivétel a tárolási kapacitás. Míg az eredeti modellek 256 GB UFS 3.1 tárhellyel rendelkeznek, addíg a OnePlus 10 Pro fehér változata 512 GB tárhellyel érkezik, ami újdonságnak számít, hiszen a OnePlus eddig nem kínált 256GB-nál többet.

A OnePlus eddig nem osztott meg részleteket a nemzetközi bevezetésről, így lehet, hogy még várnunk kell egy kicsit mire kézbe vehetjük a fehér változatot, feltéve, hogy a fehér változat egyáltalán eljut az EU piacra.

 

2022.02.21.

+