MojAndroid
(x) hirdetés

A felhasználókhoz folyamatosan érkezik meg a frissítés, ami könnyebben kezelhetővé teszi a mobilos tartalomfogyasztást, írta meg a PCWorld.

Sok csatorna esetében a mobilos nézők már egyértelműen többségben vannak, így nem csoda, hogy sokan elsősorban az ő igényeikhez igazítják a videókat, legyen szó akár a képarányról, akár a feliratozásról. A Google hagyományosan nagyon lassan reagál az ilyen trendekre (a livestream funkciók implementálásával több éves lemaradásban vannak), de azért igyekeznek fokozatosan javítani az élményen.

A YouTube applikáció legújabb frissítése folyamatosan pörög ki a felhasználóknak, az új kényelmi funkciók pedig nagyban megkönnyítik a teljes képernyős használatot. Közvetlenül elérhetővé vált például a like/dislike és megosztás, előhozhatjuk a lebegő kommenteket, a beállítások pedig a jobb fölső sarokban egy kis fogaskerék mögé kerültek az eddig alig észrevehető három pontos megoldás helyett. Az ajánlott videók listáját mostantól a jobb alsó sarokból nyithatjuk ki.

Androidon széles körben befutott már a frissítés, az iOS-es felhasználóknak azonban a jelek szerint még várniuk kell.

Forrás 

2022.02.03.

Ezeket már olvastad?

+