MojAndroid
(x) hirdetés

Újabb esztendő, nyilvánvalóan újabb Xiaomi telefonokkal. A globális sort a 26-án bemutatásra kerülő Redmi Note 11 sorozat tagjai nyitják meg, de hamarosan már Európában is kapható lesz a Xiaomi 12-es széria is (12, 12 Pro, 12X). Sőt, a Digital Chat Station már a későbbi generációkról is szerzett információkat, és lesznek olyan telefonok is a palettán, amelyek egyelőre még be sem jelentett hardvert kapnak.

Ezek közé tartozik a Snapdragon 7 Gen 1 és a MediaTek Dimensity 8000, előbbi valószínűleg a 7XX-as sorozatot váltja a középkategóriában. 2022-ben jöhet olyan Xiaomi készülék is, ami a Samsung legújabb fejlesztésű, 200 MP-es kameráját kapja meg, plusz érkezik az összehajtható MIX Fold következő generációja is.

A lista itt még nem ér véget, akár még ebben az évben megjelenhet a Redmi Note 12-es család (valószínűleg Kínában), illetve piacra kerülhet a MIX Flip is, ami a Foldnak egy kisebb változata, lényegében a Samsung modelljére reflektálva. Szóval, ha valaki azt hitte, lassít idén a Xiaomi, ő bizony tévedett.

Xiaomilife.hu

2022.01.24.

+