MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung idén augusztusban a Fold és Flip széria legújabb tagját mutatta be a Galaxy Unpacked esemény keretében

Magával ragadó látványélmény

Amikor a 7,6 hüvelykes Infinity Flex Display, Határtalan hajlítható kijelző varázslatosan felragyog, az előlapi kamera eltűnik, semmi más nem marad, csak a YouTube-videó.
Keskenyebb peremmel, kisebb bevágással és a kijelző alá épített kamerával ez az első összehajtható telefon zavartalan megtekintési élménnyel.

 

Egyszerű multitasking

Telefonod PC-szerű hatékonyságot nyújt, de a hordozhatóság érdekében a tenyeredben is jól elfér. A Hajlított mód többdimenziós élményt nyújt, így gyorsabban, jobban és hatékonyabban végezhed a feladatokat.

Armor alumínium váz

A szupererős, mégis könnyű Armor alumínium váz alkotja ennek a hihetetlen telefonnak a gerincét, amely páncélruhaként védi a zsanér belső részeit.

S Pen és Hajlított mód
Az első S Pen kihajtható telefonhoz.2 Az írás érzetét kelti. Tapasztald meg a pontosságot, amiről az ujjaid álmodnak, amikor tollad ​​az üveget érinti.
A Hajlított mód segítségével – anélkül, hogy a kezedet használnád – pedig videókat és filmeket nézhetsz, videohívásokat indíthatsz és még sok minden mást.
Kétfelé osztja a képernyőt, így okosabban dolgozhatsz, például hívásokat bonyolíthatsz a felső térfélen és vázlatokat készíthetsz az alsón.

IPX8 vízállóság

A Samsung első vízálló, összehajtható okostelefonja. Az IPX8 besorolás azt jelenti, hogy szabadon kihajthatod még akkor is, ha esik az eső.
Armor alumínium váz
A szupererős, mégis könnyű Armor alumínium váz alkotja ennek a hihetetlen telefonnak a gerincét, amely páncélruhaként védi a zsanér belső részeit.

 

Valódi hajlíthatóság és sokkal kevésbé törékeny kijelző

A főképernyő a Samsung ultravékony üvegéből készül, ami az egyik legnagyobb ugrás az összehajtható telefonok kijelző-technológiájában. Kevésbé törhető és karcállóbb, mint a korábbi Samsung készülékek. Emellett a fedlapi kijelzőt érő ütésektől sem kell tartanod, mivel a Corning® Gorilla Glass® Victus™-szal van felszerelve.
2021.08.12.

+