MojAndroid
(x) hirdetés

Mint talán Nektek is feltűnt az utóbbi időben nem nagyon frissült a portál. Néha, elvétve 1-2 bejegyzés. De lényegében nem jött a kontent.

Ezt mi is látjuk és eljött az a pillanat, amikor már nem ragaszkodunk hozzá, s elengedjük a dolgot.

2009 október 6-án került ki az első bejegyzés, belevágtunk a sűrűjébe. Nem volt köszöntő, csak bedurrant az oldal az ismeretlenbe.

Azóta a közel 10 év alatt voltunk legnagyobb közösségi oldal, rengeteg elismerést kaptunk, s nagyon szerettünk foglalkozni a portállal, a közösséggel. Felhúztuk a legjobban működő Google Plus közösséget, ami aztán lassan hanyatlásnak indult. De ezt persze ráfogjuk a Google-re. :)

Az Android világ él továbbra is és talán jobb, nagyobb, mint valaha. Miért zárjuk be akkor az oldalt? Mert elfogyott az idő. :) Az Android Portál egy hobbi projekt volt amióta megszületett. Nem a pénzért, hírnévért (najó, talán az egy kicsit. :)) csináltuk.

Ezzel együtt számunkra is hihetetlen történet, kis tündérmese az Android Portál története. Fantasztikus emberek tettek önzetlenül hihetetlen mennyiségű időt, energiát a portál működésébe.

Gergő (@gergolippai) a mai napig tolja alá a vasat és működteti az oldalt. Marci (@lapaj) egy olyan oldalt pakolt össze 2009-ben, ami párját ritkította. És számtalan társszerző, blogger, rajongó, akik értékes bejegyzéseket írtak, mind emelték az oldal fényét. Jó volt Veletek együtt dolgozni.

Köszönjük! Mindenkinek!

Nélkületek nincs Android Portál! És most már Veletek sincs? Nem adtuk fel a reményt, hogy lesz valaki, lesznek valakik, akik továbbviszik az Android Portált. De akárhogy is lesz, a portál eddigi tartalma “múzeumként” továbbra is elérhető marad. Ha valaki Android 2.1-et szeretne rootolni, továbbra is talál remek leírásokat. :) Tréfát félre, sok értékes tartalom van még, sőt olyan is, ami felett nem járt el annyira az idő. Ma is, új tartalom nélkül, napi 600 körüli látogató érkezik az oldalra. Miattuk sem szeretnénk megszüntetni az oldalt teljesen.

A rendszeres podcast cserébe sok bukdácsolás után továbbél. Ott hallgathattok Android és más rendszerekkel kapcsolatos gondolatokat.

Köszönjük az eddigieket! (Tudjátok, most kell kommentben meg kontaktformon jelezni, hogy Ti akarjátok folytatni!)

(x) hirdetés
2019.03.03.

+