MojAndroid

Martin Adamek zseniálisan egyszerű és nagyon hasznos programja. Nem véletlen élvez hihetetlen népszerűséget már az első verziók megjelenése óta. Ami nagyon jó, hogy a fejlesztés annak ellenére, hogy a program már most teljesíti a feladatát, további tökéletesítgetésen esik át folyamatosan. Ha valaki pedig lelkesedést érez magában, beszállhat a fejlesztésbe is: Martin nyilvánossá tette a forrást.

Hamarosan várható a 2.0-ás verzió, ami már lokalizálható, home screen widgettel rendelkezik, stb. Azonban ne rohanjunk ennyire előre!

Az APNdroid azt teszi, egy gombnyomásra, amit szegény iPhone felhasználóknak pilótavizsgával kell végrehajtani, vagyis tiltja, illetve engedélyezi a mobilnetet.

Ehhez a homescreenen elhelyezhetünk egy shortcutot, amire kattintva hamarosan a notification area-n megjelenik az üzenet, hogy a mobilnet tiltva van, vagy épp engedélyezve. Ennyi.

Így könnyen lehet spórolni pénzzel, s akkuval is.

2009.10.06.
 • Gombóc

  Sziasztok! Feltettem az APNdroidot mondván megpróbáljuk milyen. Aztán nem jött be és leszedtem. Na azóta nem tudok netezni! Átírta az APN beállításokat és valahogy hiába írom be hogy ‘Internet’ nem hajéandó csatlakozni! Please HELP!!!

  • bimboo

   tedd vissza, ha tényleg ez vitte el a netet. nekem x10-en szépen dolgozik. engedd vele a netet, aztán felejtsd el, hogy a gépen van

 • Plesoft

  Hali!

  Iphon felhasználok, kb. 3mp ki-be kapcsolni a mobilnetet!

  Ja és nincs pilotavizsgám! Laughing

   

  üdv!

  • sgtGiggsy

   Az lehet, de olvasni azt nem tudsz rendesen, ez egy kétéves cikk, naná, hogy elavult…

+