APNdroid

Martin Adamek zseniálisan egyszerű és nagyon hasznos programja. Nem véletlen élvez hihetetlen népszerűséget már az első verziók megjelenése óta. Ami nagyon jó, hogy a fejlesztés annak ellenére, hogy a program már most teljesíti a feladatát, további tökéletesítgetésen esik át folyamatosan. Ha valaki pedig lelkesedést érez magában, beszállhat a fejlesztésbe is: Martin nyilvánossá tette a forrást.

Hamarosan várható a 2.0-ás verzió, ami már lokalizálható, home screen widgettel rendelkezik, stb. Azonban ne rohanjunk ennyire előre!

Az APNdroid azt teszi, egy gombnyomásra, amit szegény iPhone felhasználóknak pilótavizsgával kell végrehajtani, vagyis tiltja, illetve engedélyezi a mobilnetet.

Ehhez a homescreenen elhelyezhetünk egy shortcutot, amire kattintva hamarosan a notification area-n megjelenik az üzenet, hogy a mobilnet tiltva van, vagy épp engedélyezve. Ennyi.

Így könnyen lehet spórolni pénzzel, s akkuval is.

Nyomkodj gombokat >>Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

About kobak

3 gyermek édesapja, matematika tanár, s kütyü függő. Majd' minden vizes, s szeles sport szerelmese. Amikor épp nem ide írogat, akkor saját blogját vagy a Twittert gazdagítja gondolataival.
View all posts by kobak →