MojAndroid
(x) hirdetés

A bejelentések bejegyzésből kimaradt, de a Withings is készül valamire. A francia eredetű cég története izgalmas. Sokmindenbe belefogtak, de a legsiekresebbek az egészség közeli termékeik voltak. Okos mérleg, okos óra szépen kivitelezve. Az első olyan okosóra, ami tényleg óraként is viselhető és vállalható volt.

Aztán megvette a Withingst a Nokia. És most ahogy a fenti Teaser mutatja, “Withings is almost back”. Ami akármit is jelenthet. A https://www.withings.com/hu/en/teaser oldalon egy visszaszámláló jelzi, hogy holnap reggel 9-kor fogunk többet tudni.

A health.nokia.com oldal pedig annyit jelez, hogy lesz valami a Withings oldalon. Elsőre a Withingsnek az almost back  kijelentésén gondolkodtam el, hogy újra egyedül folytatják, de a Nokia oldalon a We arra utal, hogy még mindig Nokia szinekben fog ez történni.

Az Apple új EKG-t is magába foglaló okosórája most odapörkölt a fitness és egészség mániás kütyürajongóknak és a konkurenciának. Kérdés, hogy felveszi-e a kesztyűt a Withings.

Persze lehet, hogy ez csak annyit jelent majd, hogy újra visszakerül a Withings felirat az eszközökre a Nokia helyett/mellett. :)

Kedd reggel 9-kor okosabbak leszünk.

2018.09.17.

Ezeket már olvastad?

+