MojAndroid
(x) hirdetés

Ez az az időszak, amikor karácsony előtt mindenki amit tud kiszór a piacra. Illetve bejelenti, aztán majd meglátjuk mikorra válik kaphatóvá. És persze az iPhone árak után kicsit bátortalanul és szkeptikusan várjuk az új készülékek árait. Bízva, hogy az Android gyártók nem szállnak fel az Apple által indított ár és tárhely vonatra.

Lesz új Pixel 3 és mint a fenti kép is mutatja, lesz furcsa színben is. Úgy tűnik.


Október haramadikán érkezik az LG V40 ThinQ telefonja. Az LG a ThinQ-val az AI vonalat nyomja. A V széria pedig foózásban és videózásban erős. Így izgalmas vizuális megoldásokra számíthatunk. Persze a mezőny erős. Huawei P20 Pro, Samsung S9/Note 9, Pixel …

 

Pár napra az LG V40 után érkezik a Razer második telefonja. Itthon nem lett nagy durranás, talán egy darab szincs az elsőből az országban, ennek ellenére, aki látta, kezébe fogta, azt mondja, hogy a 120 fps az brutál.

Míg mindenki más kamerát és AI-t fejleszt, a Razer ott fejleszt, ahol a és amiben a legjobb, gaming vonalra futtatja fel a telefonjait. Erre is kiváncsiak leszünk. :)

 

Nem annyira telefon, ámde érdekes, hogy a Chrome legújabb dev verziójában ujjlenyomatolvasó támogatás került. Ezzel pedig izgalmas új lehetőségek nyílnak majd mind telefonon, mind pedig olyan laptopokon, amik rendelkeznek ujjlenyomatolvasó támogatással.

 

2018.09.15.

+