MojAndroid
(x) hirdetés

A Simple nem új alkalmazás. 2014-ben írtunk róla először. Nem ma volt. 2015-ben előkerült megint, majd a mobilfizetések kapcsán emlékeztünk meg újra az OTP megoldásáról.

A Simple olyan, mint egy tank. A jó értelemben. Mindent integrálnak az alkalmazásba, s az egyre jobb és egyre sokoldalúbb lesz. Nemrég a Revolut megoldását néztük meg. Érdekes kérdés, mikor lesz a két alkalmazás egymás direkt konkurenciája. A Revolut hivatalos megjelenése sok izgalmas kérdést feszeget ezen a területen. Mindkét alkalmazás bank független, bár közismert, hogy a Simple hátterében az OTP áll.

Az OTP jelenléte csak egy szempontból fontos a Simple esetén, ez pedig a mobilfizetés kérdése. Ezt a funkciót csak a bank ügyfelei tudják aktiválni az alkalmazásban.  (lásd. helyesbítés!) Minden egyéb funkció elérhető bárki számára. Sőt akár külföldi bankkártyát is aktiválhatunk parkoláshoz, ételrendeléshez vagy mozijegy vásárláshoz. Továbbra is várom, mikor fog megnyilni ez a funkció más bankok ügyfelei számára is. Ezzel a húzással, ahogy ezt már Telegram csatornánkon többször kiveséztük, megvalósítaná az Android Payt a Simple itthon. Persze itt egymásnak feszül valószínűleg az OTP két érdeke. Egyrészt, hogy a Simple legyen a mobilfizetés etalonja itthon, másrészt hogy ügyfeleket szerezzen az OTP.

Helyesbítés: Nem csak OTP ügyfelek számára, hanem mindenki számára elérhető egy virtuális Prepaid kártya az Simple alkalmazáson belül. Így mindenki tudja mobilfizetésre használni a Simple alkalmazást. Az egyetlen könnyebbség a bank ügyfeleinek, hogy nekik nem szükséges egy Pre-paid kártyára feltölteni a pénzt, hanem közvetlen a kártyájukról tudnak költeni mobilfizetés esetén is.

Most mindenesetre belevágtak egy új akcióba, hogy még több ügyfelet zsebeljen be a Simple magának. És mivel kezdetek óta (első béta tesztek óta) elégedett Simple felhasználó vagyok, örömmel hirdetem a lehetőséget, hogy most 500 Forintos kuponnal gazdagodhatunk!

Nálam a Simple az elsődleges parkoló alkalmazás, az alkalmazásból veszek autópálya matricát, előfordult már, hogy mozijegyet vásároltam, mobilfizetek vele, valamint a Decathlon, s további hűségkártyáimat is az alkalmazásban tárolom.

Minden új regisztráló, ha beírja a következő kódot: 5HE6F5,  500 Forintos kupont kap. Vele együtt pedig én is kapok egy ugyanilyen értékű kupont. Ez felhasználható vásárlásra, parkolásra, igazából bármire.

Regisztrációra fel! Ha már regisztráltál, de még nem vásároltál, akkor az üzenetek mellet közvetlenül be tudod írni a kódot. Osszátok a saját kódotokat, hívjátok meg ismerősöket.

 

 

 

(x) hirdetés
2018.03.24.

+